besplatni it i dizajn centar
 
Šta kažu naši polaznici
Vanja Mikulec "Stekao sam stvarna znanja iz programiranja, programerskih alata, baza podataka i projektovanja informacionih sistema po programu ITA koji se stalno osavremenjuje. Zahvaljujući svemu tome dobio sam stalan posao u Link group-u kao profesionalan C# programer..." Vanja Mikulec, Beograd

"Saznanje da u Srbiji posluje jedna kompanija kojoj su na prvom mestu klijenti i koja radi na svetskom nivou - veoma me je obradovalo. Upisao sam Online školovanje i impresioniran sam uslugom pruženom kako putem telefona, tako i putem Interneta..." Nenad Ðurdević, Beograd

"Izuzetno sam zadovoljna načinom školovanja. Učila sam zbog sebe i svog preduzeca. Čim budem imala novu priliku, sigurno cu poželeti da naučim neku novu veštinu iz Vaše ponude..." Vesna Hinić, Beograd


IT Akademija iskustva pročitajte sve utiske
 

Zend PHP sertifikacija

ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini training center sa licencom za distance learning program.

U Srbiji, 25% ukupnog broja Zend serifikata koji predstavljaju industrijski standard za PHP sertifikaciju pripada upravo ITAcademy polaznicima.

 

Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Oblasti ispita specifikovane od strane borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP developerima.

Dostupan sertifikat:
•    ZEND CERTIFIED PHP DEVELOPER

 

 

Sertifikacija koju poslodavci cene

Iz razloga što je ispit za ovu sertifikaciju osmišljen tako da proveri znanja i kompetencije iz realnog poslovnog okruženja, Zend sertifikacija pruža potvrdu tehničkih dostignuća koju poslodavci koriste i cene kada donose odluku o budućem angažovanju. Nisu retki primeri da je posedovanje Zend PHP sertifikacije bilo presudno za angažovanje budućih PHP senior programera.


Sertifikacija koja ispunjava standarde akreditacije
Razvijena od strane Zend korporacije a u skladu sa propisima Američkog instituta za nacionalne standarde (ANSI), Zend sertifikacioni program je dizajniran tako da testira nivo znanja kandidata bez uticaja tehnologija van PHP-a na njega. U testu se koriste setovi pitanja, koja odražavaju situacije iz stvarnog okruženja, uključujući znanja iz mnogih oblasti od bazičnih prema kompleksnim.

Postanite sertifikovani PHP developer na PHP Development programu
U toku specijalističkog školovanja na PHP programiranje odseku na ITAcademy, noseći sertifikat za oblast PHP programiranje je Zend Certified PHP Developer. Predmeti Core PHP Programming i Advance PHP Programming u sklopu ovog odseka se smatraju fundamentalnim za savladavanje, na putu do diplome PHP developera. Odličan podatak za prestižnost ovog sertifikata predstavlja i činjenica da na svetu ima ukupno 10.000 sertifikovanih ZEND stručnjaka.


ITAcademy PHP Web Development program je prvi u ovom delu Evrope ponudio obuku za veoma traženo zanimanje PHP programera, podržano svetski cenjenom Zend sertifikacijom.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.
Copyright 2014 © ITAcademy, ogranak LINK group-a. Sva prava zadržana. Privatnost. Pravila školovanja. Pravila školovanja od 06.05.2014.
Služba za prijem polaznika: office@it-akademija.com; Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija
+381 (11) 7856 100, +381 (11) 7856 140
Powered by LINK CMS.