Edukujte svoje zaposlene

Edukacija IT stručnjaka, bez obzira na njihov početni kvalitet, mora biti konstanta kako bi preduzeće bilo u stanju kvalitetno odgovoriti na izazove konkurencije. Prema procenama period zastarevanja IT informacija je 6 meseci, odnosno nakon godinu dana ga je nužno dograditi novim, svežim znanjem kako bi i dalje bilo primenjivo. Ukoliko u firmi rade sertifikovani IT stručnjaci period prilagodjavanja na nove tehnologije se znatno smanjuje kao što se smanjuje i potrošnja na ad-hoc spoljnju IT podršku.

 

Najbolji način za edukaciju zaposlenih je upravo e-learning zato što:

 

- ne zahteva odsustvovanje zaposlenih sa posla

- omogućava stvaranje baze znanja unutar kompanije

- omogućava direktnu implementaciju novostečenih znanja u rad kompanije

- ušteda prostornih i kadrovskih kapaciteta-dugoročna investicija

- povezivanje ljudi, znanja i informacija

 

Da upotreba Interneta razvijenih tržišta postaje sve ozbiljnija i poslovno utemeljenija, najbolje ilustriraju predviđanja rasta broja korisnika, veličine iznosa on-line transakcija i prometa putem Interneta (kako u SAD-u tako i u Evropi). Kompanije uviđaju nužnost prilagođavanja celokupnog modela poslovanja i izgradnju digitalne arhitekture kompanije koja može adekvatno podržati e-business. Lideri na tržištu Srbije su takodje shvatili značaj edukacije IT profesionalaca i odlučili se za online obrazovanje zaposlenih. Medju najpoznatijim su:

 

- Nis naftagas Srbije

- Raiffeisen bank

- Opština Zvezdara

- Cor

- Saga

- EFG bank

- Privredna banka Beograd

 

Pogledajte iskustva on-line korisnika>>

Ukoliko želite da vaši zaposleni budu obrazovani i da njihovo znanje ne zastareva e-learning je pravo rešenje>>

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.