Efektivno donošenje odluka

Opis kursa

U ovom kursu objašnjeni su proces donošenja odluka, faktori i značajni elementi koji ga karakterišu. Polaznici će se upoznati sa različitim vrstama odluka, kao i sa svakom od faza koje se javljaju prilikom odlučivanja. Predstavljeni su različiti modeli uz pomoć kojih je moguće donositi odluke, opisane su njihove dobre i loše strane. Ukazano je i na prednosti i nedostatke grupnog odlučivanja i tehnike kojima je moguće povećati kvalitet ovako donetih odluka.

Poseban akcenat stavljen je na utvrđivanje najčeščih grešaka i barijera prilikom odlučivanja, kao i na savete koji će uticati na povećanje kvaliteta odluka koje smo u prilici da  svakodnevno donosimo, kako u poslu, tako i u privatnom životu.

Cilj kursa

Cilj ovog kursa jeste da omogući polaznicima da primenom brojnih metoda usavrše sposobnost donošenja kvalitetnih odluka. Cilj je upoznati ih sa brojnim modelima i tehnikama za donošenje ispravnih, kako individualnih, tako i grupnih odluka. Polaznici će biti u prilici da ovladaju znanjem koje je potrebno za evaluaciju alternativnih rešenja kako bi mogli da, na osnovu raspoloživih podataka, izvrše izbor optimalnog rešenja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.