Kako kupiti kurs preko Interneta

LINK On-line kurseve možete kupiti na sledeće načine:

  • Preko Web prodavnice na e-learning portalu. Pre same kupovine, ukoliko ste novi korisnik, potrebno je da se registrujete. Sa dobijenim korisničkim imenom i lozinkom ćete u budućnosti moći pristupati besplatno prvoj lekciji svakog kursa. Kurseve koje želite da kupite ubacujete u Vašu online korpu. Sistem za izabrani kurs automatski kreira uplatnicu na osnovu koje se vrši plaćanje. Kupovinu je moguće vršiti direktno kada se nalazite u nekom kursu ili iz cenovnika-spiska svih kurseva. Plaćanje je u ovom trenutku raspoloživo jedino preko naloga za plaćanje (uplatnica/virman). U tom slučaju kurs aktiviramo u trenutku kad uplata bude primljena na naš račun.
  • Porudžbinom na faks, telefon ili adresu tako što ćete nas kontaktirati. U tom slučaju dostavljate nam podatke o korisnicima i broju i vrsti naručenih kurseva. Predračun ćemo vam poslati po prijemu podataka. Nakon toga kurs će biti aktiviran po primljenoj uplati
  • U prostorijama LINK group-a. Gradski park 2, Hala Pinki, Zemun.
    Tel: 316-2859, 3076-100.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.