KAKO VAM POMAŽEMO DA SE ZAPOSLITE

U sklopu Link group-a  posluje i agencija za rad i zapošljavanje Joblink. Misija Joblinka je da svojim klijentima obezbedi najbolje moguće uslove za zaposlenje shodno njihovim kvalifikacijama i mogućnostima i da poslodavcima obezbedi  zaposlene koji poseduju visoke lične i profesionalne kvalitete i tako doprinese njihovom uspešnijem nastupu na tržištu.  

Na taj način se obezbedjuje kompletna usluga polaznicima ITAcademy i osim obrazovanja u IT oblasti, nudi im se i mogućnost za uspešnu i profitabilnu karijeru. Vodimo se mišlju da nema sna za koji nije data i snaga da se ostvari, tako da sve naše napore ulažemo kako u obrazovanje savremenih kadrova tako i u njihov plasman na tržište.  

Posebno ističemo da svršeni polaznik ITAcademy dobija spisak referenci i projekata na kojima je radio za vreme školovanja, što u mnogome obogaćuje njegovu radnu biografiju i put ka budućem zaposlenju čini mnogo prohodnijim.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.