Kako vam pomažemo prilikom zapošljavanja

U sklopu ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere. Misija Centra je da svršenim polaznicima ITAcademy obezbedi najbolje moguće uslove za zaposlenje shodno njihovim kvalifikacijama i mogućnostima. Na taj način i poslodavcima obezbeđujemo zaposlene koji poseduju visoke lične i profesionalne kvalitete.

Polaznicima ITAcademy, osim obrazovanja u IT oblasti, nudi se i mogućnost za uspešnu i profitabilnu karijeru. Vodimo se mišlju da nema sna za koji nije data i snaga da se ostvari, tako da sve naše napore ulažemo kako u obrazovanje savremenih kadrova tako i u njihov plasman na tržište.
 

Posebno ističemo da nakon završetka školovanja na ITAcademy kandidat dobija spisak referenci i projekata na kojima je radio za vreme školovanja, web prezentaciju sa svim radovima i projektima, što umnogome obogaćuje njegovu radnu biografiju i put ka budućem zaposlenju čini mnogo prohodnijim.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.