Programming

Misija školovanja na programu Programming je priprema kandidata za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije software-a, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja, testiranja i održavanja software-a. Školovanje podrazumeva rad na konkretnim projektima sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja.


Program Programming obuhvata niz tema iz oblasti razvoja algoritama, teorije programskih jezika, širokog spektra alata, jezika i tehnologija (Visual Studio, Visual Studio.NET, C++, C#, ADO.NET, ASP.NET 2.0 i dr.). Osim toga, polaznik se upoznaje sa bazama podataka, SQL programiranjem, softverskim inženjerstvom i dr.


Cilj programa je priprema kandidata za rad u savremenom poslovnom svetu na širokom spektru poslova, od početnog nivoa programera do vrhunskog projektanta softverskih rešenja.

Veštine kojima ćete vladati po završetku ovog programa su:

- Pisanje, ažuriranje i održavanje kompjuterskih programa ili softverskih paketa u cilju obavljanja specifičnih poslova.

- Ispraviljanje greški pomoću odgovarajućih promena kako bi osigurali da su dobijeni željeni rezultati.

- Sprovodjenje probnih aktivacija programa i softverskih aplikacija kako bi osigurali da će isti obezbediti potrebnu informaciju i da su uputstva pravilna.

- Zapisivanje i objedinjavanje sve dokumentacije koja se odnosi na razvoj programa i naknadne ispravke, insertovanjem komentara u kodirana uputstva kako bi ostali mogli da razumeju program.

- Obavljanje direktne revizije, popravke, ili proširenja postojećih programa u cilju povećanja radne efikasnosti ili prilagođavanja novim zahtevima.

- Pisanje, analiziranje, pregledanje korišćenjemi karti i dijagrama protoka, ili primenjujući poznavanje kompjuterskih mogućnosti, materije ili logike simbola.

 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.