Sertifikacija IT profesionalaca

Sposobnost savremenih menadžera da unapred anticipiraju trendove i kretanja na tržištu kao i promene preferencije i očekivanja potrošača u skladu s novim tehnologijama i mogućnostima koje one pružaju, određuje njihovu uspešnost i uspešnost njihovih preduzeća. Onaj ko ne uhvati “poslednji voz” za digitalnu ekonomiju, uskoro bi mogao biti potpuno potisnut s tržišta.

Jedan od načina da se priključi nizu i nastavi razvoj u skladu sa zahtevima modernog doba jeste i sertifikovanje postojećih IT profesionalaca. Na taj način se uz minimalne troškove zadovoljavaju potrebe unutar firme i uspostavljaju standardi. ITAcademy i LINKgroup Vam nude mogućnost sertifikovanja IT profesionalaca po svetskim standardima i to u sledećim oblastima:

Programiranje:

Mreža:

Baza podataka:

Softver:

Hardver:

Ukoliko želite da sertifikujete više IT profesionalca iz Vaše firme i podignete nivo kompetencija i efikasnosti unutar Vašeg preduzeća, pozovite nas. Odobravamo popust od 20% na organizovane grupe za sertifikaciju.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.