Timski rad

Opis programa

Timski rad, snalaženje u timu i formiranje svoje pozicije u njemu predstavlja važnu veštinu u našem profesionalnom razvoju. Timove ne formiramo, bar je najčešće tako, već ih zatičemo i u njih se uklapamo ili ne, pozicioniramo ili ne, u okviru njih smo uspešni ili ne. Razlog našeg nezadovoljstva poslom, može biti okruženje odnosno tim u kome radimo, pa je zbog toga veoma važno da razvijemo veštinu koja će nam omogućiti da se uklopimo i uspešno radimo u okviru različitih timova.

Kroz praktičnu demonstraciju rada u timu, imaćete prilike da primenite različite tehnike i alate koji ste stekli ne samo kroz svoje formalno obrazovanje, već i kroz sticanje veština koje su predmet ovog programa.

Cilj programa

Usvajanje različitih tehnika i načina kako da dostignete zadovoljavajuću adptaciju u okviru tima, formiranje pozicije unutar njega i stvaranja timske atmosfere koja će doprineti da se zajednički dostignu odlični rezultati.

Trening

Realne situacije u kojima se primenjuju veštine timskog rada, kroz praktične primere kako da postignete sopstveni i timski profesionalni cilj.

Radionica

Rešavanje problemskih zadataka koje podižu i učvršćuju timski duh i stvaraju dodatnu vrednost za tim i vas lično.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.