Website Tesla ways - Milan Petrović


Dizajn: Andrea Obradović
Web design: Milan Petrović
 

Sajt je deo velikog projekta „PutevimaTesle i Stanojevića”, koji su, između ostalih, podržalii Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvo finansija i privrede i Ministarstvo energetike i razvoja životne sredine Republike Srbije.


Najbolji polaznici sa smera Web dizajn osmislili su i dizajnirali sajt ovoj kulturno-turističkoj ruti i, svojim talentom i znanjem, doprineli da tako značajan projekat na najbolji mogući način prezentuje naučnu, kulturnu, industrijsku baštinu Srbije.

 

Najveće zasluge i pohvale za ovakav izgled sajta idu web designeru Milanu Petroviću, dok je funkcionalan minimalistički dizajn kreirala Andrea Obradović sa odseka Print&Graphic Design.

Sajt je u potpunosti je responsive, ima 2 side bar-a, od kojih jedan, u manjim rezolucijama, prelazi u gornji deo, odnosno postaje header, dok je drugi uvek fiksan sa leve strane i služi za brzu navigaciju. Urađen je HTML5 i CSS3 tehnikom. Više o odseku Web Design >>


 
 
Klikom na slike možete pristupiti sajtu.

 

Klikom na slike pogledajte sajt.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.