Design & Multimedia Department

Pretvorite svoj kreativni dar u dobro plaćeno zanimanje Adobe eksperta

Vaš put od hobija do profesionalizma ne mora biti dug. Neophodno je samo da pronađete način kako da svoju kreativnost i talente pretvorite u naplative veštine koje su tražene u savremenom IT poslovanju.

Ako želite da dizajnirate web sajtove, aplikacije, promotivne materijale, bilborde, ili da se bavite video produkcijom, specijalnim efektima i animacijom, odsek Dizajn i mulitimedija na ITAcademy pravo je mesto za vas.

Najbolji dokaz vašeg znanja:
Steknite Adobe sertifikat besplatno!

Znanja koja ćete dobiti na ITAcademy biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim Adobe sertifikatima koje možete steći nakon školovanja na odseku za dizajn i multimediju.

Adobe sertifikat je jedan od najprestižnijih pokazatelja toga koliko se dobro snalazite u oblasti dizajna, weba i videa. Priznat je u celom svetu, a naročito se ceni u regionu. Ovo zvanje neće biti samo još jedna nesigurna stavka u vašoj radnoj biografiji, već ulaznica u svet dobro plaćenih dizajnerskih poslova.

Zato vas tokom nastavne godine kontinuirano pripremamo za sticanje Adobe sertifikacije, prenosimo vam znanja koja su esencijalna za jednog Adobe eksperta, i, na kraju, omogućavamo vam da besplatno polažete jedan ispit u okviru Adobe sertifikacije, i to u prostorijama ITAcademy.

Koja od ovih oblasti dizajna Vas interesuje?

Izaberite i pogledajte šta sve možete naučiti:

Print & Graphic Design Program

Za kreativce koji žele da ožive svoje ideje

Na Print & Graphic Design programu naučićete sve o dizajnu štampanog promotivnog materijala, plakata, bilborda, poslovne galanterije, ambalaže, zatim o dizajnu aplikacija za tekstil, pripremi za štampu, dizajnu korporativnog identiteta, prelomu knjiga i brošura, grafičkoj opremi za knjige.

Na ovom programu se obrađuju svi elementi za rad u programu Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Acrobat, i mnogi drugi danas popularni alati.

Na ovom smeru naučićete da:
Kreirate poslovni identitet firme | Stvorite i održavate brend | Pravite stranice i naslovnice prestižnih časopisa | Grafički oblikujete dizajn ambalaže | Dizajnirate bilborde i banere.

Web Design Program

Steknite sve neophodne veštine za dizajniranje web sajtova

Na Web Design programu naučićete da kreirate i održavate web prezentacije i moderne web sajtove. Nakon teorijskog uvoda brzo ćete preći na rad sa konkretnim alatima za kreiranje web stranica. Kada se upoznate sa osnovama HTML jezika, CSS stilovima, JavaScriptom, najmodernijim tehnikama HTML5 animacije i prikaza sadržaja, uz optimizaciju responsive dizajna primenjivog kako za računare, tako i za mobilne telefone i tablet uređaje, bićete potpuno spremni da prihvatite svaki izazov i uspešno izvedete svaki projekat u vezi sa web dizajnom.

Radom u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, koji su sastavni deo obuke na smeru za Web design imaćete odlične rezultate u digitalnoj fotografiji, grafičkom dizajnu i sličnim oblastima.

Na ovom smeru naučićete da:
Kreirate uzbudljive i zanimljive sajtove | Iskoristite interaktivnost HTML5 jezika i snagu CSS3 opisa | Optimizujete sajt za pretraživače | Pripremate i obrađujete fotografije.

Video & Sound Production program

Postanite profesionalni montažer videa i zvuka za samo 12 meseci

Na Video & Sound Production programu upoznaćete se sa savremenim metodama vide-montaže, postprodukcije reklama i uvodnih špica i naučiti da kreirate specijalne efekte i video-animacije poput onih u poznatim holivudskim filmovima, visokobudžetnim TV serijama i efektnim televizijskim reklamama.

Pored sticanja ovih veština, postaćete profesionalac i u montaži, obradi i produkciji zvuka. Sve ovo radićete u programima Adobe Premiere i After Effects, kao i u najnaprednijem programu za obradu zvuka – Adobe Audition.

Na ovom smeru naučićete da:
Kreirate specijalne efekte u video produkciji | Pravite animacije | Montirate i režirate video-klipove | Obrađujete zvuk za TV ili radio reklame.

New Media Design program

Želite karijeru u multimedijalnim umetnostima, TV, radio i internet produkciji?

Na smeru New Media Dizajn steći ćete precizno odabran paket veština za uspešnu karijeru u najznačajnijim oblastima dizajna. Naučićete web dizajn, kao i obradu štampanog i video-materijala. Savladaćete kreiranje prostih i složenih animacija kroz praktične primere. Izučićete savremene metode video-montaže i raditi na projektima postprodukcije reklama i uvodnih špica u programu Adobe Premiere.

Obuka za rad u Adobe InDesignu pripremiće vas za poslove u vezi sa dizajnom časopisa, brošura i naslovnih strana knjiga. Vaše znanje biće sveobuhvatno, a vi ćete postati profesionalac, spreman za obavljanje najzahtevnijih odlično plaćenih poslova.

Na ovom smeru naučićete da:
Kreirate web prezentacije | Pravite proste i složene animacije | Dizajnirate grafička rešenja | Radite TV, radio i internet produkciju

Usavršavanje u ITAcademy Dizajn studiju

Kao polaznici Design & Multimedia Departmenta imaćete priliku da se usavršavate u ITAcademy Dizajn studiju i da steknete neophodno praktično iskustvo u samostalnom radu.

ITAcademy DesignStudio je mesto na kome ćete za kratko vreme steći veliko iskustvo iz oblasti dizajna, dobiti preporuke od poznatih kompanija i povezati se sa klijentima sa kojima ćete nastaviti da sarađujete i u budućnosti. Radićete na mnogobrojnim projektima i učestvovati u izradi vrhunskih dizajnerskih rešenja, uz konstantnu pomoć ITAcademy mentora i koordinatora. Tako ćete naučiti i kako se gradi karijera i kako se postaje traženi i cenjeni dizajner.


Kako izgledaju predavanja?

Predavanja su koncipirana tako da, pored praktičnih znanja iz oblasti korišćenja najnovijih softverskh paketa dobijete i sva potrebna teoretska znanja iz oblasti dizajna, digitalne animacije i multimedijalnih interaktivnih koncepata u digitalnom okruženju.

U učionici ili online

Nastava se može pohađati na dva načina: tradicionalno – u prostorijama ITAcademy, koje su opremljene najsavremenijom opremom i softverima za lako i efikasno sticanje znanja, ili online – gde polaznici sami biraju mesto, vreme i tempo učenja, koje se odvija na Distance Learning Systemu, platformi za učenje preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Plus Live stream

Za polaznike koji pohađaju kurs na daljinu ili zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream koji vam omogućava da se direktno uključite na čas, gde god da se u tom trenutku nalazite. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video-­arhivi.

Šta još dobijate?

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Resursi za profitabilnu karijeru

U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu u okviru koga 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču ITAcademy.

Veštine koje garantuju uspeh

Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih za buduće poslodavace ili poslovne partnere.

Podrška za razvoj vaše poslovne ideje

Ukoliko ne želite da radite za druge, već za sebe, imate sklonosti ka preduzetništvu, dobru ideju za projekat i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, možete da postanete deo LINK Business Incubatora. Pomoći ćemo vam da ostvarite svoje originalne poslovne zamisli i obezbediti vam potrebne resurse, prostor za rad, znanja i savete kojima ćete ih ostvariti i pokrenuti sopstveni biznis.

Da vam školovanje bude zanimljivije

Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima - LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

Zvanična obuka za Google sertifikacije

Zahvaljujući našoj saradnji sa kompanijom Google, kao polaznik ITAcademy imate ekskluzivnu mogućnost da besplatno učestvujete na Google Academy treninzima za obuku profesionalaca za online oglašavanje i digitalnu analitiku i da steknete zvanične Google AdWords i Google Analytics sertifikate.

Znanje na dodir i svuda sa vama

Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete pratiti predavanja uživo, upravljati kursevima, pristupati nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimati materijale za učenje, rešavati testove, komunicirati sa predavačima i organizovati svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Sve vaše ​kompetencije​ na jednom mestu

Uz sertifikat ITAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. Sa ovim važnim dokumentom, imaćete jasnu potvrdu toga da ste zaista kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac odmah će moći da vidi u čemu ste najbolji i koje sve zadatke može da vam poveri.

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate

ITAcademy vam omogućava da polažete ispite za prestižne međunarodno priznate sertifikate i diplome:


Upis je u toku!
Prijavite se na vreme

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 30. juna.

Design & Multimedia program Za prijave do 30.6.2022* Puna cena 12 rata 16 rata
Tradicionalna nastava 1439 2099 133 110
Online školovanje 1349 2099 125 103
*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200 .


Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona
+381(0)11 4011 200, ili putem mejla office@it-akademija.com.


Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 30.6.