OVAJ 1. MAJ JE PRILIKA
DA PROMENIŠ SVOJ ŽIVOT!

Upiši ITAcademy tokom velike prvomajske akcije i ostvari preko 800 evra popusta na školovanje za odlično plaćene IT poslove.RADNIČKA IT KLASA UZVRAĆA UDARAC!

8 sati rada, 8 sati sna i 8 sati prava na vlastiti život…
Kad su radnici grada Čikaga, pre više od jednog veka, sa ovim zahtevom započeli borbu za radnička prava nisu ni slutili da će zauvek ući u istoriju. I dan danas, ta borba se nastavlja! Danas se radnici bore da uopšte dođu do bilo kakvog radnog mesta, da na poslu imaju pristojnu platu i bolje uslove za rad.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava. Oni koji su shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali deo radničke IT klase, ne samo da ne moraju da čekaju na posao već mogu da biraju gde će i za koju platu raditi.

Nek ovaj prvomajski uranak ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora u prirodi. Iskoristi ga da promeniš svoj život i karijeru!

Srbiji nedostaje 30.000 IT stručnjaka, a prosečna neto zarada u ovom sektoru je 268.000 dinara!  •  Svaki peti programer iz Srbije zarađuje preko 3000 evra mesečno.  •  Domaći freelanceri najčešće rade za klijente iz Severne Amerike i Zapadne Evrope.  •  Prosečna neto plata developera u Beogradu je 1296,3 evra, u Novom Sadu 1083,7, a u Nišu 1072 evra.  •  IT stručnjaci ne čekaju na posao, a na poslu uživaju u posebnim bonusima i uslovima rada.  •  Više od polovine IT stručnjaka nije završilo fakultet, već su znanje stekli na neformalne načine.  •  Izvoz softverskih usluga dostigao je vrednost od čak 899 miliona evra.

IZABERI IT OBLAST KOJA TE NAJVIŠE INTERESUJE

Odaberi oblast informacionih tehnologija u kojoj želiš da izgradiš uspešnu karijeru. Školovanjem na nekom od 6 odseka ITAcademy specijalizovaćeš svoja znanja i pripremićeš se za profesionalnu IT karijeru za samo 12 meseci:

Programiranje

Postani visoko plaćeni programer. Radi i uči sa timom koji iza sebe ima preko 180.000 radnih sati razvoja softverskih projekata.

Dizajn i multimedija

Upoznaj se sa najsavremenijim programima za dizajn i pretvori svoju kreativnost u jednu od najtraženijih IT veština.

Administracija

Ukoliko tražiš zanimanje koje će ti doneti siguran posao i visoku zaradu, administracija računarskih mreža je tvoj idealan izbor.

IT poslovanje

Stekni veštine koje će ti doneti uspešnu karijeru u oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta.

3D dizajn i CAD

Usvoj tražene veštine crtanja, projektovanja i vizuelizacije pomoću najmoćnijih računarskih alata: AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit.

Razvoj mobilnih aplikacija

Nauči da kreiraš atraktivne aplikacije za mobilne uređaje i postani jedan od najtraženijih stručnjaka u IT oblasti.

NASTAVA U UČIONICAMA

Tokom školovanja, na raspolaganju ti je više od 500 računara u najmodernije opremljenim učionicama dizajniranim po standardu Univerziteta Cambridge. Svaki polaznik ima svoj računar na kome samostalno obavlja zadatke, a svaki od njih sadrži licencirane softvere najnovije generacije, vredne od nekoliko stotina do 7.000 evra. Na predavanjima se koriste projektori, video-bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave.

ONLINE NASTAVA

Ako želiš veću slobodu u učenju ili ti nije praktično da fizički dolaziš na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možeš steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. ITAcademy Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava ti da pratiš sva predavanja, čitaš materijale, izvršavaš testove i zadatke, radiš sa profesorima, isto kao da si u učionici.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

EDUKACIJA KAKVU NE PRUŽA NIJEDNA DRUGA USTANOVA:
ŠTA JOŠ DOBIJAŠ NA ITACADEMY?

Ono što ITAcademy dodatno izdvaja od svih ostalih edukativnih ustanova jesu brojni edukativni servisi
koji će ti pomoći da ostvariš uspešnu IT karijeru.

imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivača ITAcademy.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih IT veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na ITAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.
Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.

STEKNI PRIZNATI SERTIFIKAT KOJI ĆE TE IZDVOJITI OD KONKURENCIJE

Znanja koja ćeš dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možeš steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.


imgOracle WDP Partner za IT prekvalifikaciju ITAcademy je prva i jedina obrazovna institucija u Srbiji koja je ovlašćeni Oracle WDP (Workforce Development Program) Partner. Ovakvom saradnjom sa drugom po veličini kompanijom za proizvodnju softvera ITAcademy se pridružila najkvalitetnijim edukativnim ustanovama širom sveta koje ispunjavaju najviše obrazovne kriterijume i svojim polaznicima omogućila upotrebu brojnih programa, pohađanje originalnih Oracle University kurseva, kao i pripremu za prestižne međunarodne Oracle sertifikate.
imgAdobe Training Centre Potvrda ugleda, profesionalnosti i kvaliteta školovanja na ITAcademy se ogleda i u dugogodišnjoj saradnji i partnerstvu sa vodećom svetskom softverskom kompanijom Adobe. Ovlašćeni smo Adobe Training Centre, što znači da naši polaznici pohađaju nastavu koja je usklađena sa Adobe programom, koristeći najnovije Adobe softverske pakete. Pored toga, naši polaznici imaju mogućnost sticanja prestižnih Adobe sertifikata, koji predstavljaju potvrdu ekspertskih veština za korišćenje jednog ili više Adobe proizvoda.
imgAutodesk Training Center i Autodesk Authorized Academic Partner Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC), zahvaljujući čemu svojim polaznicima pruža nastavu po Autodeskovim principima obuke koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije i omogućava sticanje prestižnih Autodesk sertifikata. Pored toga, ITAcademy je i zvanični Autodesk Authorized Academic Partner (Autodesk AAP) i pruža obuku, resurse i sertifikaciju predavačima, studentima i obrazovnim institucijama.
imgMicrosoft Partner Silver Learning Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner potvrđuju najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft. Ovo našim polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije u radu, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama. Naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan rad i zaradu već i za polaganje Microsoft sertifikacionih ispita.
imgZend Training Partner ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini Training Center sa licencom za Distance Learning program. U Srbiji 25% ukupnog broja Zend sertifikata koji predstavljaju industrijski standard za PHP sertifikaciju pripada upravo ITAcademy polaznicima. Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Oblasti ispita specifikovane od strane borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP inženjerima.
imgApple Authorized Training Provider ITAcademy je partner multinacionalne kompanije Apple kao Authorized Training Provider. Ovo partnerstvo omogućava izvođenje licencirane obuke i pristup najsavremenijim tehnologijama ove kompanije.

Naš cilj je da te opremimo znanjima i veštinama koji će ti pomoći da postigneš vrhunske rezultate. Da tvoj rad bude cenjen i priznat, na poslu koji voliš, i da pritom odlično zarađuješ. Da tvoj talenat pretvorimo u profitabilnu sposobnost. Da znaš da ćeš nakon što završiš ITAcademy naći vrhunski posao u struci, i to u najkraćem roku.

Zajedno ćemo postaviti temelje tvog uspeha.

ZAPOČNI NAJSAVREMENIJE IT ŠKOLOVANJE!
PRIJAVI SE NA VREME

Od ostvarenja tvojih ciljeva deli te još samo jedan korak. Prijavi se odmah i iskoristi popuste koji važe do 6. maja.
Broj mesta je strogo ograničen!

ITAcademy program Za prijave do 6.5.2019.* Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1188 2000 110 81
Tradicionalno školovanje 1323 2000 123 91

Iznos školarine za prijavljene do 6.5.2019. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.


Za nezaposlene:
platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381 (0)11 4011 200 ili putem mejla office@it-akademija.com.Osiguraj svoje mesto na vreme

Prijavi se po sniženim cenama, do 6.5.

Otvori pop-up