Zakoračite u perspektivan IT svijet uz BESPLATAN kurs Java programiranja na ITAcademy

Razmišljate o karijeri u IT sektoru? Ne propustite jedinstvenu priliku ITAcademy da se na potpuno besplatan način upoznate sa najšire zastupljenim programskim jezikom – Javom!

Java je jedan od najzastupljenijih programskih jezika današnjice i zbog njegove široke primjene sve je veća potreba za visoko plaćenim zanimanjem Java programera, koji su potrebni u IT službi svake stabilne kompanije. Ako želite da zakoračite u perspektivan svijet IT-ja, i to uz čvrstu osnovu Java programskog jezika, ne propustite kurs koji ITAcademy organizuje za vas potpuno besplatno!

Besplatni kurs „Uvod u Javu” počinje u utorak, 12. jula, i održavaće se dva puta sedmično sa ukupnim trajanjem od 24 časa u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy u Banjaluci. Iskusni programer i kreativac Zoran Janković upoznaće vas sa osnovnim konceptima pisanja kodova u programskom jeziku Java!

Broj mjesta je ograničen, zato se prijavite što prije i osigurajte svoje mjesto na besplatnom kursu na kom ćete se uvjeriti zašto se na ITAcademy svake godine traži mjesto više na programu „Java Development”!


Prijavite se!

GDJE?

ITAcademy (Jovana Dučića 14, Banja Luka)

KAD?

Utorak, 12. jul

ŠTA?

„Uvod u Javu”

KAKO?

Popunite prijavu i osigurajte mjesto!

KO?

Predavač Zoran Janković

Šta ćete saznati?

Na kursu „Uvod u Javu” ćete steći osnovna programerska znanja koja će vam poslužiti za dalje usavršavanje u ovoj oblasti. Evo što vas očekuje:

  • upoznaćete se sa jednim od najzastupljenijih programskih jezika;
  • usvojićete kvalitetna znanja koja će vam omogućiti da lakše savladate objektno orijentisano programiranje u Javi;
  • upoznaćete se sa osnovnim mogućnostima za razvijanje programa, kreirajući objekte i relacije između tih objekata;
  • za kratko vrijeme ćete ovladati praktičnim vještinama koje će vam poslužiti za dalje napredovanje i građenje IT karijere.

A uz sve to, ovo je i više nego sjajna prilika da saznate zašto su baš Java programeri toliko traženi i da sami donesete odluku da napravite prekretnicu u izgradnji svoje sigurne budućnosti!

 

ŠTA DOBIJATE?

Ako rezervišete svoje mjesto odmah, ostvarićete priliku da učestvujete na interaktivnim predavanjima uz iskusnog programera, i ne samo to! U toku kursa očekuju vas i:

  • sjajna i ugodna atmosfera na predavanjima;
  • prilika da koristite savremenu tehnologiju u moderno opremljenim učionicama;
  • vježbe na praktičnim primjerima;
  • besplatno karijerno savjetovanje sa stručnim konsultantima.

Nakon ovog kursa svoje usavršavanje možete nastaviti na smjeru Java Development na ITAcademy! Za samo deset mjeseci uz savremeni program usvojite vještine koje ćete odmah moći da primijenite u praksi i pronađete odlično plaćen posao Java programera! Uz to, ITAcademy vam obezbjeđuje mogućnost da potpuno besplatno steknete svjetski priznati Oracle certifikat, koji će vas istaći na tržištu rada i odvojiti od konkurencije. Pored brojnih pogodnosti koje vas očekuju, ITAcademy vam omogućava i 100 besplatnih radnih sati u modernom IT hubu!

Više o predavaču

Zoran Janković završio je Fakultet informacionih tehnologija u Banjaluci. Svoju dugogodišnju karijeru započeo je kao Android programer u beogradskoj kompaniji „Blue Droid Solutions”. Ima višegodišnje iskustvo u razvoju web i mobilnih aplikacija, a u svom radu najviše upotrebljava Javu, HTML, CSS i Kotlin. Pored predavačkih angažmana, bavi se razvojem web prezentacija. Svoju kreativnost i veliku strast najbolje ispoljava u razvijanju Android mobilnih aplikacija.


Ne propustite „Uvod u Javu”

Prijave su otvorene još:

00Dana 00Sati 00Minuta 00Sekundi

Prijavite se i na vrijeme obezbijedite mjesto među budućim programerima!

Broj mjesta je ograničen!