AKCIJA JE ZAVRŠENA, ALI I DALJE MOŽETE DA POŠALJETE SVOJU PRIJAVU!

Ukoliko nakon obrade pristiglih prijava ostane slobodnih mesta na smeru za koji ste zainteresovani, vaša prijava biće aktivirana i moći ćete da iskoristite sve pogodnosti ove akcije.

PRIJAVI SE »

Ova akcija nije za one koji ne veruju u sebe.
Samo za ambiciozne koji žele da ostvare uspeh i postanu najbolji.

Ovo ste čekali cele godine

BLACK FRIDAY

2u1Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na ITAcademy dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru
i postanete stručnjak za više oblasti.

Razmislite, ali brzo.
Sada je najbolje vreme da upišete ITAcademy.


NAPRAVITE SVOJU IDEALNU KOMBINACIJU

Ne možete da se odlučite: Programer ili Web dizajner?
Zašto ne oba?

Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio, naročito kada je reč o IT oblasti.

Iskombinujte Web Design i PHP programiranje, Microsoft i Linux administraciju, Design + 3D Design & CAD, Software Development i IT Management ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.
POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU

Polaznici ITAcademy često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


ITAcademy polaznici iz celog sveta

ITAcademy polaznici dolaze iz Beograda, Novog Sada, Niša, Srbije i okolnih zemalja, kao što su Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Rumunija. Imamo i polaznike iz Amerike, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike takođe.

Zapravo, putem jedinstvenog eLearning sistema za učenje na daljinu ITAcademy okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.
Šta sve dobijte školovanjem na ITAcademy?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni besplatni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

#

100 besplatnih sati u IT HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa. Sjajna prilika da u društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, upoznate ljude sa kojima ćete pokrenuti zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. ITAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Centar za razvoj karijere. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

ITAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, komunikativnost, timski rad i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje. Inovativna metodologija učenja na ITAcademy omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom nastave, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

#

Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim.

#

Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja, upravljate kursevima, pristupate lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima preko mobilnog telefona ili tablet računara.

#

Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja. Tako ćete dobiti punu podršku tokom edukacije kako biste sa manje truda i vremena postigli odlične rezultate.
Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući ITAcademy i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na ITAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program od 22. do 24. novembra, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na ITAcademy mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u najtraženijim IT oblastima – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik ITAcademy, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike ITAcademy. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti.

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa ITAcademy, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

ITAcademy tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na ITAcademy je idealna za one koji žele da savladaju više programskih jezika ili da na znanje iz oblasti programiranja dodaju i poznavanje web dizajna. Programi na ITAcademy koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Microsoft i Linux administracija, za administratore mreža, Design i CAD, što je odlična kombinacija znanja za nekoga ko želi da se bavi arhitekturom, zatim Software Development i IT Management, za one koji se usavršavaju u vođenju velikih IT projekata. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa ITAcademy.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 12 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom od 10%. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na ITAcademy su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o ITAcademy i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na ITAcademy i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@it-akademija.com ili na brojeve telefona +381 (11) 4011 200, +381 (0)21 31 000 20,+387 (0)33 788 525 ili +387 (0)51 303 520.

Otvori pop-up