{ }

Novi program na ITAcademy:
Frontend JavaScript Development

Postani web programer sa najtraženijim veštinama na IT tržištuRazvoj interaktivnih web sajtova i web aplikacija jedno je od najtraženijih zanimanja današnjice, a nezadrživi razvoj web tehnologija i interneta samo će još više povećati potražnju za stručnjacima koji se bave Frontend i JavaScript programiranjem.

Zbog toga smo odlučili da pokrenemo novi program Frontend JavaScript Development, na kome ćete za samo 12 meseci usvojiti znanja koja ćete odmah moći da primenite u praksi i pronađete odlično plaćen posao, koji odlikuje profesiju web programera.Steknite najkompletnija znanja web programiranja za samo 12 meseci!

Tokom školovanja na programu Frontend JavaScript Development na ITAcademy usvojićete najnaprednija znanja i praktične veštine za web programiranje.

Kroz niz zanimljivih kurseva upoznaćete se sa HTML i CSS tehnologijama, savladati JavaScript programski jezik, izučavati napredne koncepte objektno orijentisanog programiranja, kao i tri danas najpopularnija JavaScript okvira za kreiranje kijentskog dela web aplikacija – Vue.js, Angular i React.


Ovaj program obrađuje i upotrebu Adobe Photoshop i Adobe Illustrator softvera za kreiranje vizuelnih elemenata, tehnike za manipulaciju DOM-om i bibliotekama JQuery i JQuery UI za dizajn interfejsa, a poseban deo posvećen je i kreiranju web igara pomoću JavaScripta.

Ukratko, po završetku školovanja na ovom programu bićete maksimalno obučeni za rad sa najpopularnijim tehnologijama i alatima koje koriste uspešni frontend JavaScript developeri.


Naplatite svoje znanje kroz kreiranje naprednih sajtova, web aplikacija, JavaScript igrica…

Stečena znanja tokom jednogodišnjeg školovanja na programu Frontend JavaScript Development otvoriće vam vrata
različitih IT oblasti.

Usvojene veštine moći ćete da naplatite za kreiranje interaktivnih sajtova i web aplikacija, online igrica ili dizajniranje korisničkih interfejsa, a poznavanje najmodernijih tehnika za frontend development omogućiće vam da vrlo brzo pronađete siguran i odlično plaćen angažman, bilo kao deo tima u nekoj kompaniji, bilo kao freelancer.

Kako izgledaju predavanja?

Nastavu na ovom programu možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy u Zemunu, ili online, putem platforme za učenje na daljinu. U oba slučaja predavanja su zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Za polaznike koji se školuju na daljinu ili zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream koji vam omogućava da se direktno uključite na čas, gde god da se u tom trenutku nalazite. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video-­arhivi.

Frontend JavaScript Development — plan i program

No. Code SEMESTER I No. of classes
1 IFE Introduction to Frontend Development 12
2 HCF HTML & CSS Fundamentals 24
3 WSB Website Building 28
4 WRM Web Resource Management 32
5 JSF JavaScript Programming Fundamentals 36
6 EL1 English Language 1 online

No. Code SEMESTER II No. of classes
7 AJS Advanced JavaScript Programming 24
8 AWD Advanced Web Site UI Design and Animation 24
9 DA Data Access 16
10 JSA JavaScript Application Development 24
11 AGD Animation and Game Development 28
12 CCS Cambridge Computer Science* online
13 EL2 English Language 2 online
14 PRJ Project /
15 FCE FCE/BEC Vantage** online


* Izborni predmet.
** Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate:

Znanja koja ćete dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možete steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.Šta još dobijate?

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.


Prijavite se na vreme!

Broj mesta je ograničen.

Iskoristite promotivne cene upisa koje se uskoro povećavaju i započnite svoje školovanje uz uspešne web programere i najuglednije predavače ITAcademy.

ITAcademy program Za prijave do
30.9.2020.*
Puna cena 12 rata
Tradicionalna nastava 1508 2000 140
Online školovanje 1395 2000 129

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/4011-200.


Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/4011-200, ili putem mejla office@it-akademija.com.

Rezervišite svoje mesto