NASTAVA U MODERNO OPREMLJENIM UČIONICAMA U SARAJEVU

Ovladajte traženim IT znanjima i vještinama školovanjem na Frontend JavaScript, PHP, Java i Web Design programima na ITAcademy.Zbog velikog interesovanja za Frontend JavaScript, PHP, Java i Web dizajn programe pokrenuli smo nove grupe za polaznike na ovim smjerovima koji će pohađati nastavu u Sarajevu.

Školovanje na ovim programima odvija se u savremenim računarskim laboratorijama na ITAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo) i omogućava vam da praktično znanje i vještine steknete direktno od stručnih predavača, programera i dizajnera sa velikim iskustvom.
ISKORISTITE UPIS SA POPUSTOM »

IZABERITE PROGRAM KOJI VAS NAJVIŠE INTERESUJE:

Frontend JavaScript Development

Pripremite se za kreiranje naprednih sajtova, web aplikacija, JavaScript igrica...

Razvoj interaktivnih web sajtova i web aplikacija jedno je od najtraženijih zanimanja današnjice, a nezadrživi razvoj web tehnologija i interneta samo će još više povećati potražnju za stručnjacima koji se bave frontend JavaScript programiranjem.

Frontend programeri zaduženi su za kreiranje, programiranje i prilagođavanje kompletnog vizuelnog identiteta sajta ili web aplikacije. Drugim riječima, njihov posao je da obezbijede funkcionalnost i interaktivnost svih elementata koje vidite na jednoj web stranici. S druge strane, uloga frontend programera jeste i da osmisle dizajn korisničkog interfejsa koji će biti prilagođen različitim uređajima, ali i korisnicima. Zbog svega toga, osobe koje se bave ovim poslom moraju da poznaju vodeće tehnologije za definisanje web sadržaja, među kojima su najznačajnije HTML, CSS i JavaScript, ali i da posjeduju kreativnost koja će im pomoći da kreiraju interaktivan i funkcionalan dizajn.

Kroz niz zanimljivih kurseva upoznaćete se sa HTML i CSS tehnologijama, savladati JavaScript programski jezik, izučavati napredne koncepte objektno orijentisanog programiranja, kao i tri danas najpopularnija JavaScript okvira za kreiranje kijentskog dijela web aplikacija – Vue.js, Angular i React.

Ovaj program obrađuje i upotrebu Adobe Photoshop i Adobe Illustrator softvera za kreiranje vizuelnih elemenata, tehnike za manipulaciju DOM-om i bibliotekama JQuery i JQuery UI za dizajn interfejsa, a poseban dio posvećen je i kreiranju web igara pomoću JavaScripta.

Na ovom smjeru naučićete da:
Kreirate interaktivne sajtove | razvijate web aplikacije | pravite online igrice | dizajnirate korisnički interfejs.

JAVA Development Program

Godinu dana učenja – tri vrste Java programa

Java programiranje je jedno od najzastupljenijih danas, posebno imajući u vidu sve veću primjenu u izradi aplikacija za mobilne telefone i tablet uređaje kroz Android operativni sistem. Java platforme imaju široku upotrebu u programiranju i primijenjenim softverskim rješenjima, koje se kreću od najjednostavnijih digitalnih uređaja, mp3 plejera, mobilnih telefona, pa sve do kompleksnih web servera i korporativnih aplikacija.

Prema podacima TIOBE Coding Standard kompanije, koja se bavi istraživanjem indeksa popularnosti programskih jezika, od nastanka pa do danas Java programski jezik već osam godina drži vodeću poziciju. Stoga je Java programski jezik odličan izbor za ulazak u profesionalni svijet programera.

Glavni razlog za popularnost ovog programskog jezika leži i u dobroj zaradi Java developera. Plata Java programera u okruženju kreće se u granicama od 600 do 2.400 evra. U inostranstvu je to mnogo više. Brojna i različita su radna mjesta gdje Java programer može naći zaposlenje. Bilo koje veće preduzeće koje posjeduje IT službu ima potrebu za osobom koja će održavati ili kreirati nove aplikacije. Prvenstveno su to banke, osiguravajuće kuće, investicione kompanije, preduzeća iz oblasti telekomunikacija itd.

Na ovom smjeru naučićete da:
Razvijate tri vrste Java programa: aplikacija na računaru, servleta na web serveru i Java Web Start aplikacija | Razvijate J2EE aplikacije, koristite Java Beanove, kreirate i koristite Java tag biblioteke | Ovladaćete principima bezbjednosti, bićete sposobni za primjenjivanje filtera, Design patterna

Web Design Program

Steknite sve neophodne vještine za dizajniranje web sajtova

Na Web Design programu naučićete da kreirate i održavate web prezentacije i moderne web sajtove. Nakon teorijskog uvoda brzo ćete preći na rad sa konkretnim alatima za kreiranje web stranica. Kada se upoznate sa osnovama HTML jezika, CSS stilovima, JavaScriptom, najmodernijim tehnikama HTML5 animacije i prikaza sadržaja, uz optimizaciju responsive dizajna primjenjivog kako za računare, tako i za mobilne telefone i tablet uređaje, bićete potpuno spremni da prihvatite svaki izazov i uspješno izvedete svaki projekat u vezi sa web dizajnom.

Radom u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, koji su sastavni dio obuke na smjeru za Web design imaćete odlične rezultate u digitalnoj fotografiji, grafičkom dizajnu i sličnim oblastima.

Na ovom smjeru naučićete da:
Kreirate kompleksne sajtove i nezaboravno korisničko iskustvo na webu | Iskoristite interaktivnost HTML5 jezika i snagu CSS3 opisa | Optimizujete sajt za pretraživače koristeći najpopularnije SEO tehnike | Pripremate i obrađujete fotografije.

PHP Web Development Program

Jednostavni, a moćni alati za naplative vještine Web programiranja

PHP je jednostavan i istovremeno moćan Script programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja. Milioni web stranica na kojima se koristi PHP dokaz su njegove popularnosti i kapaciteta. Koriste ga programeri koji cijene njegovu fleksibilnost i brzinu, web dizajneri kojima odgovaraju njegove mogućnosti i lakoća upotrebe. Izuzetno je jednostavan za učenje, a sa naučenim se postiže jako mnogo.

PHP je najpopularniji web programski jezik. Radi kako na Windows, tako i na Linux platformama. Pogodan je za izradu svih vrsta web aplikacija, od onih malih koje predstavljaju samo dio jedne internet stranice, pa do velikih kompleksnih sajtova zasnovanih na Web 2.0 konceptu.

Najčešće se koristi kao razvojna platforma za interaktivne internet stranice. Pored navedenih mogućnosti, omogućava i rad sa bazama podataka kao što je MySQL, te je i rad u ovoj bazi podataka uključen u programu PHP Web Development na ITAcademy.

Na ovom smjeru naučićete da:
Izradite sopstvene web aplikacije | Koristite osnovne i napredne tehnike PHP-a, instalaciju (Apache, PHP), sintaksu (proširena sintaksa PHP-a), a zatim napredni PHP i MySQL: baze podataka i PHP i osnove objektno orijentisanog programiranja u PHP-u | Programirate napredne web aplikacije koje obuhvataju izradu web shopova, internet portala, foruma, sajtova specijalizovanih za društvene mreže, te izradu Content Management rješenja.

UPIS JE U TOKU!
PRIJAVITE SE NA VRIJEME


NAJBOLJI DOKAZ VAŠEG ZNANJA:
Steknite međunarodne certifikate besplatno!

Znanja koja ćete dobiti biće prepoznatljiva svuda u svijetu zahvaljujući međunarodno priznatim certifikatima koje možete steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.

Zend PHP – certifikat koji svi poslodavci cijene
Zend certifikat predstavlja industrijski standard za PHP certifikaciju i potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Ovaj certifikat je visoko vrednovan kod poslodavaca širom svijeta i najčešće je presudan za angažovanje PHP programera.

Adobe certifikat – najprestižniji iz oblasti dizajna
Adobe System je najveća softverska korporacija koja proizvodi programe za dizajn i multimediju. Zbog toga njihova ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umjetnosti ili poslovnoj primjeni.

Oracle Java certifikacija – prepoznata od strane industrije širom svijeta
Oracle certifikat za Java programiranje je prestižni certifikat, priznat širom svijeta, koji se bazira na važnim ulogama u razvoju softverskih aplikacija i kreiranju poslovnih sistema. Za IT stručnjake i menadžere, Oracle Java certifikat potvrđuje najveći stepen znanja i iskustva, kao i ekspertsko zvanje koje zadovoljava visoke standarde IT industrije.

Microsoft Certified Professional – garancija ekspertskog nivoa stručnosti
ITAcademy je zvanični Microsoft Partner, što garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama. Od svih certifikata za programere, set Microsoftovih certifikata spada u najvrednije svjetske certifikate, sa punim autoritetom i priznanjem u BiH.

ŠTA JOŠ DOBIJATE?

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspješnu IT karijeru.

Resursi za profitabilnu karijeru

U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

Kako biste što prije stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene vještine omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu u okviru koga 3 mjeseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču ITAcademy.

Vještine koje garantuju uspjeh

Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih vještina (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspješno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih za buduće poslodavace ili poslovne partnere.

Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu

LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mjestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste željeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.

Da vam školovanje bude zanimljivije

Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

Četvorogodišnje vještine za 12 mjeseci ili manje

Za savladavanje novih vještina koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prijenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, te je moguće da u roku od 12 mjeseci preuzmete vještine za koje su ranije bile potrebne dvije do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Znanje na dodir i svuda sa vama

Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete pratiti predavanja uživo, upravljati kursevima, pristupati nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimati materijale za učenje, rješavati testove, komunicirati sa predavačima i organizovati svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Sve vaše ​kompetencije​ na jednom mjestu

Uz certifikat ITAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. Sa ovim važnim dokumentom imaćete jasnu potvrdu toga da ste zaista kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac odmah će moći da vidi u čemu ste najbolji i koje vam sve zadatke može povjeriti.

KAKO IZGLEDAJU PREDAVANJA?

Predavanja su zasnovana na praktičnim primjerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera ili dizajnera.

Nastava za ovaj program izvodi se u poslijepodnevnim terminima, 2 do 3 puta nedjeljno, u blokovima od 4 časa.

Program se realizuje u salama sa računarima najnovije generacije, po standardu međunarodnog ispitnog centra Cambridge univerziteta.

Svaka radna jedinica na kojoj ćete učiti opremljena je licenciranim softverima čija je vrijednost od nekoliko stotina do 7.000 evra.

USPJESI NAŠIH POLAZNIKA


UPIS JE U TOKU!
Prijavite se na vrijeme

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. avgusta.

ITAcademy program Za prijave do
31. 08. 2019.*
Puna cijena 12 rata 14 rata
Tradicionalno školovanje 1463 2000 135 121
*Iznos školarine za prijavljene do 31. 08. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cijene su navedene u evrima.


Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja. Saznajte uslove ovdje.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +387 (0)33 788 525, ili putem mejla office@it-akademija.com.


Osigurajte svoje mjesto na vrijeme

Prijavite se po sniženim cijenama, do 31. 08.