Program tradicionalne nastave za Java programiranje

Postanite vrhunski Java programer za samo godinu dana

Zbog velikog interesovanja za Java programiranje pokrenuli smo nove grupe za polaznike koji će nastavu pohađati tradicionalno, u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu.

ITAcademy je prvi i jedini zvanični Oracle WDP Partner u Srbiji, što vam omogućava da preuzmete tražene veštine po specijalizovanom Oracle trening programu i postanete sertifikovani Java stručnjak.Godinu dana učenja – tri vrste Java programa

Za samo godinu dana steći ćete odgovarajuća znanja i veštine koje su neophodne za razvoj tri vrste Java programa: aplikacija na računaru, servleta na web serveru i Java Web Start aplikacija koje se izvršavaju u okviru čitača weba, poznatijim kao Java apleti.

Program tradicionalne nastave za Java Development je intenzivan. Za dva semestra kompletnije ćete savladati Java programiranje, nego za četiri godine na prosečnom računarskom fakultetu.

Uz jasne opise, mnogo dinamičnih praktičnih primera i profesionalnih tehnika, ovaj program će Vam pomoći da pravite napredne aplikacije za što kraće vreme. Kao profesionalac.

Po završetku ovog programa bićete sposobni da razvijate J2EE aplikacije, znaćete da održavate stanje klijenta koristeći Session mehanizam, koristite Java Beanove, kreirate i koristite Java tag biblioteke. Ovladaćete principima bezbednosti, bićete sposobni za primenjivanje filtera, Design patterna.


Za platu od 600 do 2.400 evra

Glavni razlog za popularnost ovog programskog jezika leži i u dobroj zaradi Java developera. Plata Java programera u okruženju kreće se u granicama od 600 do 2.400 evra. U inostranstvu je to mnogo više.

Brojna i različita su radna mesta gde Java programer može naći zaposlenje. Bilo koje veće preduzeće koje poseduje IT službu ima potrebu za osobom koja će održavati ili kreirati nove aplikacije. Prvenstveno su to banke, osiguravajuće kuće, investicione kompanije, preduzeća iz oblasti telekomunikacija itd.

Kako izgledaju predavanja?

Predavanja su zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.

Nastava za ovaj program izvodi se 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa.

Program se realizuje u salama sa računarima najnovije generacije, po standardu međunarodnog ispitnog centra Cambridge univerziteta. Svaka radna jedinica na kojoj ćete učiti opremljena je licenciranim softverima čija je vrednost od nekoliko stotina do 7.000 evra.

Java Development — plan i program

SEMESTER I

No. Code Class No. of classes
1 CJP Java Core Programming 36
2 SQL MySQL Programming and Administration 32
3 AJP Advanced Java Programming 28
4 GUI Java GUI Programming 32
5 IHC Introduction to HTML and CSS* 24
6 CJS Core JavaScript Programming* 12
7 ORH Object/relational mapping/Hibernate 28
8 JWP Java Web Programming 20
9 EL1 English Language 1 Online

SEMESTER II

No. Code Class No. of classes
10 JWS Java Web Services and XML 20
11 SWE Software Engineering 12
12 SF Spring Framework** Live stream
13 CCS Cambridge Computer Science** online
14 EL2 English Language 2 online
15 FCE FCE/BEC Vantage*** online
16 PRJ Project /


* Na online nastavi kursevi pod rednim brojem 5 i 6 održavaju se kao jedinstven kurs Programming HTML5 with JavaScript and CSS3.
** Izborni predmet.
*** Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate:

ITAcademy je prva i jedina obrazovna institucija u Srbiji koja je postala zvanični Oracle WDP Partner, što našim polaznicima omogućava najsavremeniju obuku za Java tehnologiju po specijalizovanom Oracle trening programu.

Nakon završetka školovanja na ovom programu stičete Java SE 8 Fundamentals e-sertifikat, a dobijate i mogućnost da besplatno polažete ispit za jedan od sledećih Oracle sertifikata:

Šta još dobijate?

Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Prijavite se na vreme!

Broj mesta je strogo ograničen

Zbog visokog nivoa prostornih i tehničkih kapaciteta koje tradicionalna nastava za Java Development program zahteva, broj ljudi koji će moći da se prijavi je ograničen. Privilegiju da učite direktno od Java programera i najuglednijih predavača ITAcademy imaćete samo ako budete među najbržima, zato, požurite, prijavite se odmah.

Java Development program Za prijave do
31.10.2019.*
Puna cena 12 rata
Nastava u učionicama (od 1. decembra) 1553 2000 144

*Iznos školarine za prijavljene do 31.10.2019. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.


Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/4011-200, ili putem mejla office@it-akademija.com.

Rezervišite svoje mesto