Svetski dan knjige

Svetski dan knjige obeležava se svakog proleća i posvećen je slavljenju knjiga, čitanju i promovisanju kulture čitanja. Stoga je za knjigoljupce svih uzrasta širom sveta, 23. april veoma poseban dan!

Pored uživanja u čitanju, ovaj dan takođe predstavlja priliku da se podsetimo važnosti unapređenja naših jezičkih sposobnosti. U današnjem svetu, gde se engleski sve više koristi kao univerzalni jezik poslovanja i komunikacije među ljudima različitih kultura i zemalja, učenje engleskog postaje posebno važno.

Sticanje naprednih jezičkih sposobnosti putem kurseva engleskog jezika može imati značajne prednosti za karijeru i život, omogućavajući vam da dublje razumete i uživate u literaturi na engleskom jeziku. Stoga LINKgroup, u saradnji sa ITAcademy, povodom Svetskog dana knjige već tradicionalno poklanja besplatne kurseve engleskog jezika svim pojedincima željnim znanja.

Prednosti online kursa
engleskog jezika?

Online kurs engleskog jezika namenjen je svim pojedincima, bez obzira na nivo predznanja koji poseduju.

Fleksibilnost:

Učenje engleskog jezika na daljinu pruža izuzetnu fleksibilnost polaznicima, jer mogu pristupiti kursu sa bilo kog mesta i sa bilo kog uređaja koji ima internet konekciju. Takođe, polaznici mogu prilagoditi raspored učenja svojim potrebama, što znači da ne moraju da napuštaju svoje druge obaveze da bi pohađali kurs.

Kurs se maksimalno prilagođava svakom polazniku:

Rezultati ulaznog testa se koriste u svrhu identifikovanja nivoa znanja koje polaznik u tom trenutku poseduje, kako bi im bio dodeljen adekvatan kurs, koji će im najviše koristiti.

Učenje svojim tempom:

Polaznici mogu da organizuju svoje vreme na način koji im najviše odgovara. Mogu da uče ujutru, popodne, noću, vikendom, dok su na odmoru - bilo kada i bilo gde.

Online platforma za učenje:

ITAcademy ima sopstvenu online platformu za učenje na daljinu, koja je dostupna 24/7. Polaznici mogu pristupiti svim materijalima za učenje i testovima sa bilo kog uređaja dokle god imaju internet konekciju. Ova platforma je moderna, intuitivna i jednostavna za korišćenje.

Unapređenje jezičkih veština:

Pohađanjem ovog kursa engleskog jezika, polaznici će moći da unaprede svoje govorne, gramatičke i pisane veštine engleskog jezika. Ovo će im pomoći u mnogim situacijama, od putovanja u inostranstvo do poslovnih sastanaka, i omogućiti im da se lakše sporazumevaju sa ljudima širom sveta.

100+

Više od 100 ustanova širom Srbije je rado učestvovalo u našoj akciji.

450+

Više od 450 polaznika je potpuno besplatno usavršilo svoje znanje engleskog.

180+

Više od 180 lekcija i korisnog materijala od A1 do C2 nivoa.

Ko smo mi?

LINK group je multinacionalna kompanija koja pomera granice u obrazovanju više od dve decenije na Balkanu, te je s ponosom smatrana liderom u poslovnom usavršavanju i sertifikaciji. U okviru svog sistema u Srbiji, LINK group okuplja devet obrazovnih institucija – od osnovnih, srednjih i visokih škola, preko fakulteta, sve do nekoliko akademija za profesionalno usavršavanje. Zahvaljujući kvalitetnim temeljima i međunarodnim partnerstvima sa prestižnim institucijama i kompanijama poput Cambridge, Google, Adobe, Zend i mnogih drugih, LINK group nudi inovativno, savremeno obrazovno iskustvo i mogućnost sticanja naprednog znanje učenjem na daljinu, putem svojih jedinstvenih platformi.

Prijavi se za besplatan kurs engleskog

Kao dodatni bonus, bićete prijavljeni i na ITAcademy poklon-bilten „Tehnologijom do visoke zarade”, preko koga ćete dobijati korisne izveštaje i uputstva u vezi sa građenjem kvalitetne IT i dizajn karijere. Mislimo da će vam biti veoma koristan.