Besplatno Školovanje za osobe sa invaliditetom

IT Academy je u sklopu svog društveno odgovornog rada za 2008/09. godinu obezbedila uslove za besplatno školovanje osobama sa invaliditetom I kategorije.

Kako je društvena odgovornost kompanija jedan od principa za koje se zalažemo, odluka je doneta bez dvoumljenja, a u cilju poboljšanja društvenog položaja i zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Kao kompanija koja poseduje jedinu domaću platformu za učenje na daljinu koja se uspešno koristi već niz godina, smatramo da će osobama sa invaliditetom učenje na daljinu omogućiti kvalitetno obrazovanje za koje su često bili uskraćeni usled nedostataka tradicionalnog obrazovnog sistema. Smatramo da je osposobljavanje za rad na poslovima vezanim za primenu informacionih tehnologija jedno od najboljih rešenja za veliku nezaposlenost osoba sa invaliditetom kojih u našem društvu ima nekoliko stotina hiljada.

Pozivamo sve osobe sa invaliditetom I kategorije koje su željne kvalitetnog obrazovanja iz oblasti IT-a da nas kontaktiraju kako bismo ostvarili saradnju.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde