CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding)

Spojite i unovčite sva svoja znanja iz marketinga!

U sklopu Chartered Institute of Marketing (CIM) kvalifikacija koje možete steći na ITAcademy nalazi se i CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding) – izuzetno cenjena diploma u svetu marketinga.

 

 

Ukoliko je suština vašeg posla brending i želite da objedinite znanja u veštine iz oblasti online medija sa offline marketinškim aktivnostima, onda je kvalifikacija CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding) pravi izbor za vas.

Kome je namenjena?

CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding) namenjena je profesionalcima u oblasti digitalnog marketinga koji žele da prošire i integrišu znanja iz oblasti online i offline marketinga, planiranja i implementacije kampanja, brendinga, pozicioniranja proizvoda na tržištu, promocije, digitalnih medija i prednosti koje oni nude. I naravno, da ih primene u praksi u cilju kreiranja što bolje prezentacije brenda i efektnijih kampanja.

Ukratko, namenjena je profesionalcima koji žele da krupnim koracima dosegnu vrhove u digitalnom marketingu i žele zvanični dokaz svoga uspeha.

Bilo da želite da proširite i nadogradite već potvrđeni brend na tržištu kroz onine promociju ili da želite da razvijete i pozicinirate novi brend na internetu, ove kvalifikacije će vam preneti sve alate koji su vam neophodni da uspešno iskoristite i maksimalizujete mogućnosti koje su vam na raspolaganju u digitalnim medijima.

Ova diploma predstavlja potvrdu vašeg razumevanja prirode marketinga i upravljanja kampanjama u različitim medijima. Ujedno znači i da ste opremljeni svim potrebnim znanjima i veštinama za osmišjavanje, planiranje, primenu i ocenu promocije brenda na tržištu, bilo online ili offline. A sve to ćete steći tokom školovanja na IT Business Departmentu na ITAcademy i zbog toga ova diploma predstavlja kulminaciju vašeg obrazovanja.

Šta ćete naučiti i koliku prednost će vam to doneti?

  • Umećete da ocenite značaj integrisanja različitih medija u komunikacijama, kao i da iskoristite prednosti ovog koncepta.
  • Uspešno ćete prevazilaziti izazove integrisanih komunikacijaa kroz online i offline medije.
  • Razumećete novu ulogu društvanih medija i umrežavanja u komunikacijama. I stavićete je u službu svog brenda.
  • Razvićete integrisani i sveobuhvatni pristup kreiranju, održavanju i promovisanju brendova.
  • Prigrlićete i na najbolji način iskoristiti sve značajniju ulogu mobilnih uređaja i druge napredne tehnologije u komunikaciji.
  • Postaćete konkurentniji ne samo u svojoj kompaniji i oblasti poslovanja, već i uopšte na tržištu rada, upravo usvajanjem i primenom novih trendova i tehnologija u svom radu.

Saznajte više o CAM Diploma in Digital Marketing (Media and Branding) diplomama >>