IT Academy na Sajmu Karijera/08

IT Academy se predstavila na Sajmu Karijera/08- U organizaciji portala BoljiPosao.com, 12. i 13. novembra održan je Sajam Karijira/08, posvećen zapošljavanju. U Expo Centru 60 kompanija je predstavilo svoje poslovanje, a Sajam je posetilo 15 000 ljudi. Među ovim kompanijama bio je i LINK Group, i IT Academy kao njegov deo.

                                       

IT Academy i LINK Group su posetiocima Sajma predstavili mogućnosti za unapređenje karijere i brže i lakše nalaženje posla. Brojni posetioci štanda dobili su detaljne informacije o školovanju na IT Academy, kao i o mogućnostima koje im praktična i savremena znanja iz informacionih tehnologija pružaju pri traženju posla. Školovanje po naprednim programima za najnovije računarske tehnologije i mogućnosti dobijanja međunarodnih sertifikata, privuklo je sve one posetioce sajma koji razvoj svoje karijere pažljivo planiraju, shvatajući značaj kvalitetnog i permanentog obrazovanja, posebno kada su informacione tehnologije u pitanju.Posetiocima Sajma Karijera/08 IT Academy i LINK Group su predstavili i mogućnosti učenja i školovanja na daljinu, koje se sprovode korišćenjem napredne E-learning tehnologije, jedinstvene u Srbiji. Na ovaj način svi oni koji žele da rade i uče u isto vreme imaju priliku i da stiču nova znanja i istovremeno napreduju na poslu.

Posetioci našeg štanda su imali priliku i da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje veoma vredne nagrade, poput besplatnog školovanja na IT Academy.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde