Kompetencije IT menadžera

Uspešnost IT sektora jedne kompanije i uopšte uspešna primena informacionih tehnologija nije moguća bez dobrog menadžmenta. Zadaci IT menadžera su osmišljavanje razvoja i upravljanje IT sektorom, projektovanje sistema i procena isplativosti ulaganja i upravljanje troškovima. IT menadžeri su ti koji prate sve novine na IT tržistu, pokušavaju da iskoriste sve pogodnosti koje one donose, i da ih efikasno primene u svojoj kompaniji, u cilju lakšeg rukovođenja, upravljanja i uspešnijeg poslovanja.

IT Academy školuje menadžere koji znaju šta može, a šta ne može da uradi programer, administrator ili dizajner, kakav razultat proizvodi primena određene tehnologije, koja hardverska rešenja da primeni radi efikasnijeg poslovanja, kako da primeni elektronsko poslovanje u kompaniji, kako da odabere tim i koliko finansijskih sredstava treba za realizaciju posla. Od IT menadžera se očekuje da dostignuća u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija svakodnevno implementira u rad kompanije na najuspešniji mogući način.

Cilj IT Academy je da na odseku IT Management pripremi polaznike da upravljaju radom i razvojem informacionih sistema i upravljaju projektnim timovima. Polaznici stiču znanja i veštine iz različitih oblasti biznisa (menadžmenta, marketinga, finansija, upravljanja projektima) ali kroz prizmu korišćenja informacionih tehnologija u poslovanju. Kandidati stiču znanja i iz testiranja i implementacije softverskih rešenja.

U veku informacionih tehnologija i novih dostignuća, kompanije koje ih ne budu primenjivale u svom poslovanju, i pre svega imale ljude koje ih poznaju i primenjuju, neće biti konkurentne na tržištu. IT Academy je tu da Vam pomogne da nađete kvalitetan kadar koji će doprineti boljem poslovanju Vaše kompanije.

 

 

 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde