Kompetencije polaznika IT Academy

Sa sve većim uplivom i korišćenjem informacionih tehnologija u svim oblicima poslovanja, verujemo da Vi, kao poslodavac, imate sve veću potrebu za zapošljavanjem kvalitetnog kadra iz oblasti informacionih tehnologija. Takođe, verujemo da se često susrećete sa problem pronalaženja i odabira takvog kadra, koji bi znanjima i veštinama koje poseduje na najefikasniji mogući način odgovorio potrebama Vaše firme, i doprineo poboljšanju poslovanja i produktivnosti.

IT Academy svojim radom pokušava da prevaziđe jaz koji postoji između tradicionalnog obrazovnog sistema i onoga što su stvarne potrebe na tržištu. Prevazilazeći glavnu manu obrazovnog sistema, a to je nedostatak prakse, IT Academy obrazuje kadar iz oblasti informacionih tehnologija, pružajući mu najsavremenija znanja i veštine. Kako je IT Academy nastala imajući u vidu potrebe privrede, naši polaznici po završetku školovanja poseduju savremena znanja koja doprinose razvoju preduzeća.

Ovde možete videti u okviru kojih sve oblasti informacionih tehnologija se školuju naši polaznici, i koje su to kompetencije koje imaju nakon završenog školovanja.

Programeri
Dizajneri
IT administratori
IT menadžeri


Kontaktirajte nas ukoliko želite da Vam preporučimo najuspešnije polaznike IT Akademije.

 

 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde