Program prakse u LINK-u

LINK Apprentice Internship Program

 Nemaš radno iskustvo? Prazan ti je CV? Imamo rešenje za tebе!

 

Razumemo da je danas teško naći posao jer gotovo svaki poslodavac zahteva da imate predhodno radno iskustvo. Kompanija LINK group pokrenula je LINK Apprentice Internship Program – program podrške poslovnom uspehu svojih polaznika, kako bi svima onima koji su završili ITAcademy pomogla u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

 

Ko može da se prijavi?

 

Svi polaznici IT Akademije koji su uspešno završili jednogodišnji kurs imaju pravo na prijavu za LAP program. Međutim, ukoliko ste i dalje na IT Akademiji, ne oklevajte da se prijavite za ovaj program prakse, jer ćemo vas kontaktirati nakon uspešnog završetka školovanja i obavestiti vas kada je prvi slobodan termin za vas.

 

Koliko traje i šta dobijate? 


Ovaj program prakse traje 3 meseca i pored ispunjenog CV-a, pomaže vam da steknete praktično iskustvo, pokažete šta znate, usavršite svoje znanje i naučite kako funkcioniše svakodnevni rad u profesionalnom okruženju. S druge strane, mi dobijamo šansu da radimo sa vama na novim projektima i da zajedno generišemo nove i originalne ideje. Želimo da svoje znanje što brže i što bolje unovčite.

 

Šta posle?

 

Cilj nam je da najboljim polaznicima nakon završene prakse ponudimo šansu da pronađu najbolji posao na tržištu rada ili mogućnost stalnog zaposlenja u LINK-u, ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se.


 


Kada počinje LAP program?

 

LINK Apprentice Internship Program počinje od 1. novembra 2013. i traje 3 meseca. Nakon toga primamo nove polaznike u LAP, tako da ako vas ne odaberemo u jednom krugu, i dalje imate šanse u sledećem. U nastavku možete pogledati datume početka LAP programa.

 

  • Od 1. novembar 2013. do 31. januar 2014. - POPUNJENO
  • Od 1. februar 2014. do 30. april 2014. - PRIJAVE U TOKU
  • Od 1. maj 2014. do 31. jul 2014.
  • Od 1. avgust 2014. do 31. oktobar 2014.

 

Pridružite nam se!

 

Ukoliko umete da prepoznate priliku i ako ste voljni da uložite svoje vreme, usavršavate se i učite od najboljih, pridružite se našem timu kao:IT Administration
 
Praktikant sektora za IT administraciju >>


Center for Career Development 

Praktikant Centra za razvoj karijere >>Technical Support 

Praktikant Tima tehničke podrške >>


Web Editing & internet Marketing

Praktikant uredničkog tima >>

 

 


HR team

Praktikant sektora za ljudske resurse >>Video & Sound Production

Praktikant sektora za video produkciju >>


Sales and Marketing

 

Praktikant sektora za prodaju i marketing>

 


SEO/PPC

Praktikant sektora za online oglašavanje>
 


 Klikom na naziv pozicije možete videti detaljan opis.

 

PRIJAVITE SE!