Learn by Doing

LINK Apprentice Program - steknite radno iskustvo u internacionalnoj kompaniji

Vaš CV je i dalje prazan, bez radnog iskustva i učešća u realnim projektima?
Imamo rešenje!


Pokrenuli smo LINK Apprentice Internship Program – program podrške vašem poslovnom uspehu, kako bismo svima onima koji su završili ITAcademy pomogli u ostvarenju profesionalnih ciljeva.

slika

Svesni smo da svaki poslodavac, a pogotovo oni najuspešniji, za koje bi većina volela da radi, traži makar minimalno radno iskustvo. Zato želimo da vam omogućimo ne samo ispunjen CV i rutinu u radu, već i ono najvrednije – savete i tajne profesionalaca u svojim oblastima. Većina ljudi koji danas imaju impozantne karijere imali su sreću da nakon višegodišnjeg volontiranja preuzmu „cake” najboljih, što ih je kasnije izdvojilo iz mase kandidata i osiguralo im uspešnu karijeru. Vi to možete da dobijete za samo 3 meseca.

Jedini uslov je da ste:

 • mladi, a odgovorni,
 • motivisani,
 • spremni da radite na svom usavršavanju i učite,
 • komunikativni i sa inicijativom,
 • nemate radno iskustvo, ali imate šta da pokažete,
 • i, naravno, da ste završili ITAcademy.

Vaše prvo radno iskustvo

Pružamo vam priliku da steknete svoje prvo radno iskustvo u kompaniji čije ste edukativne programe završili. Sigurni u znanje koje smo vam preneli, u vaš kvalitet i talenat, želimo da upotpunimo vaš proces edukacije kroz rad u kompaniji LINK group, osnivaču ITAcademy.

Ova multinacionalna kompanija već 15 godina se bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa kvaliteta u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja.


Kako da se prijavite?

Ukoliko ste završili ITAcademy i želite da steknete radno iskustvo u kompaniji LINK group, koje će vas izdvojiti od drugih kandidata za vaš posao iz snova, možete se prijaviti u 2 jednostavna koraka:

 • Pošaljite CV i motivaciono pismo na: hr@link.co.rs (u subjectu mejla navesti: LAP - naziv pozicije)
 • Popunite upitnik na ovom linku: Anketa LAP.

Ukoliko imamo otvorenu poziciju za LAP praktikanta koju biste vi želeli, obavestiće vas HR menadžer kompanije LINK group.


Termini LAP programa

Prvi LINK Apprentice Internship Program počeo je 1. novembra 2013. i trajao je 3 meseca. Nakon toga, primamo nove polaznike u LAP, tako da ako vas ne odaberemo u jednom krugu, i dalje imate šanse u sledećem. U nastavku možete pogledati datume početka LAP programa.

 • Od 1. novembra 2013. do 31. januara 2014. - POPUNJENO
 • Od 1. februara 2014. do 30. aprila 2014. - POPUNJENO
 • Od 1. maja 2014. do 31. jula 2014. - POPUNJENO
 • Od 1. avgusta 2014. do 31. oktobra 2014.- POPUNJENO
 • Od 1. septembra 2014. do 30. novembra 2014. - PRIJAVE U TOKU

Ne propustite priliku da povećate svoje šanse za zaposlenje, steknete nova, praktična znanja i dodatno se usavršite.

Spremni smo da ulažemo u vas!


Uspeh nije stvar sreće. Treba prepoznati priliku i iskoristiti je.

LINK Apprentice Internship Program je jedinstvena šansa da u praksi upotrebite ono za šta ste se školovali, usavršite se učeći od stručnjaka i steknete radno iskustvo koje će poslodavci primetiti i vrednovati na pravi način. Za samo tri meseca prakse, možete da naučite mnogo korisnih stvari i prokrčite sebi put ka zaposlenju i daljem usavršavanju, jer imate priliku da radite u timu koji se profesionalno bavi poslom za koji ste zainteresovani.

Ukoliko ispunite naša očekivanja, pokažete želju za radom i uklopite se u dinamičan tim koji stalno napreduje i usavršava se, čeka vas i mogućnost zaposlenja u kompaniji LINK group.


Oni su prošli LAP program

Pre tri meseca, vaše kolege dobile su priliku da budu deo našeg tima.

Nikola je još 2009. završio Microsoft Web Development program, ali je poželeo da svoja programerska znanja upotpuni tajnama Internet marketinga; Tatjana je, odmah nakon završetka školovanja, želela da znanja primeni u praksi; Mladen je preuzeo tajne iskusnih programera. Ovo su iskustva samo nekih od njih:


Kolege, ne propustite!

Praksa u LINK-u mi je dosta koristila. Pored usavršavanja znanja i raznih alata i tehnologija, upoznao sam dosta novih ljudi, koji su eksperti u svojoj struci. Imam samo reči hvale za celu ekipu LINK-a, a posebno za zanimljiv i inovativan tim s kojim sam imao prilike da sarađujem.

Kolege, ne propustite, ovo je iskustvo koje nema cenu!


Oduvek sam želela da budem deo ovog tima

Već na početku školovanja rodila se želja da budem deo ovog uspešnog tima i šansa za to se ukazala pred kraj školovanja, kada sam dobila priliku da učestvujem u LINK Apprentice Programu, u Centru za razvoj karijere. Učešće u ovom programu mnogo mi je značilo, kako za moj lični razvoj, tako i za primenu svega što sam naučila na ITAcademy, a najviše zato što sam po završetku prakse postala deo tima u kome sam bila na obuci.

Otada sam mnogo napredovala i sada sam na poziciji Internacionalnog Coordinatora Centra za razvoj karijere za Srbiju, BiH i Rumuniju.


Svima bih preporučio da se prijave na LAP program!

Dobio sam priliku da znanje stečeno na ITAcademy primenim u praksi i da radim na zanimljivim projektima, koristeći najmodernije tehnologije. Praksa se održava u profesionalnom i prijatnom okruženju, u timu profesionalaca koji su uvek raspoloženi da pomognu.

Svima bih preporučio da se prijave na LAP program!

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde