Microsoft Certified Professional Developer

mcpd sertifikat

Ostvarivanjem Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) sertifikata bićete u mogućnosti da verifikujte i ocenite vaša znanja iz relevantnih Microsoft development tehnologija. Sertifikacija je vredan i značajan indikator koji svakom poslodavcu daje do znanja da ste ostvaren developer, a sa druge strane vam nudi mogućnost da unapredite svoja znanja u skladu sa svim budućim izdanjima softvera i tehnologijama koje se u Microsoft porodici konstantno unapređuju.

Osnovni pregled sertifikata

  • Nivo: dve ili tri godine iskustva u razvoju i developmentu korišćenjem Visual Studio, Microsoft .NET Framework i drugih Microsoft development tehnologija.
  • Ciljna grupa: IT stručnjaci i developeri
  • Tip sertifikata: Microsoft sertifikat


MCPD sertifikacija

Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) sertifikacija ocenjuje sveobuhvatan set veština i sposobnosti neophodnih za razvoj aplikacija korišćenjem Microsoft Visual Studio, the Microsoft .NET Framework i drugih razvojnih tehnologija.

Zašto biti sertifikovani IT stučnjak?

Dobijanjem Microsoft sertifikata kategorizujete i validirate svoje iskustvo i veštine u korišćenju Microsoft proizvoda i tehnologija. Postajete relevantni u današenjem IT tržištu, tržištu koje se rapidno unapređuje i menja. Microsoft sertifikati će vam pomoći u procesu evolucije i unapređenja poslovnih sposobnosti i veština, dodatno će isprofilisati vaše prednosti i unaprediti ukupno poslovanje.

Bez obzira da li ste u početnik u Microsoft tehnologijama, menjate radno mesto sa jedne na drugu poziciju u kompaniji ili ste već ostvareni profesionalac, postati sertifikovani stručnjak dokazuje vašim zaposlenima ili nadređenima da ste posvećeni unapređenju veština i da prihvatate više ciljeve i izazove. Takođe, sertifikacija vam otvara vrata ekskluzivnim Microsoft Certified Professional (MCP) resursima i benefitima koji uključuju mogućnost da stupite u kontakt sa velikom globalnom mrežom MCP sertifikovanih stručnjaka.

Tehnologije iz Microsoft porodice koje ostvaruju MCPD sertifikaciju:

Microsoft Visual Studio 2010

  • Windows Developer on Visual Studio 2010
  • Web Developer on Visual Studio 2010
  • Azure Developer on Visual Studio 2010

MCPD on Windows Phone

  • Windows Phone

Kod nas dobijate potrebna znanja i veštine za potpuno osposobljavanje u oblasti projektovanja, implementacije, razvoja i izradi desktop i web aplikacija, kao i administraciji mreža i računarskih sistema u najnovijim Microsoft alatima.

Nudimo obrazovanje iz sledećih Microsoft programa:

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde