Microsoft Certified Technology Specialist

mcts

Pokažite vašu ekspertizu u specijalizovanim Microsoft programima i ostvarite Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) sertifikaciju. Dobijanjem ovog sertifikata dokazujete svoja znanja i sposobnosti u uspešnoj primeni, kreiranju, rešavanju problema u radu u precizno definisanim Microsoft tehnologijama, poput Windows operativnog sistema, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server ili Microsoft Visual Studio paketima.

Osnovni pregled sertifikata

  • Nivo: jedna ili više godina iskustva u primeni, rešavanju problema i debagovanju specifične Microsoft tehnologije.
  • Ciljna grupa: IT profesionalac ili developer
  • Tip sertifikata: Microsoft sertifikacija


MCTS sertifikacija

Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) sertifikacija je kreirana da vam pomogne da verifikujete svoje veštine i znanja u korišćenju alata i funkcionalnosti Microsoft tehnologija. Pokažite koliko znate ne samo u jednoj već i u različitim Microsoft tehnologijama. U cilju pokazivanja širine vaših kompetencija vrlo lako možete da ostvarite višestruke MCTS sertifikate. Konačno, na osnovu ostvarenih MCTS sertifikata možete aplicirati za Microsoft Certified IT Professional (MCITP) sertifikaciju.

Zašto biti sertifikovani IT stručnjak?

Dobijanjem Microsoft sertifikata kategorizujete i validirate svoje iskustvo i veštine u korišćenju Microsoft proizvoda i tehnologija. Postajete relevantna figura u današenjem IT tržištu, tržištu koje se rapidno unapređuje i menja. Microsoft sertifikati će vam pomoći u procesu evolucije i unapređenja poslovnih sposobnosti i veština, dodatno će isprofilisati vaše prednosti i unaprediti ukupno poslovanje.

Bez obzira da li ste u početnik u Microsoft tehnologijama, menjate radno mesto sa jedne na drugu poziciju u kompaniji ili ste već ostvareni profesionalac, postati sertifikovani stručnjak dokazuje vašim zaposlenima ili nadređenima da ste posvećeni unapređenju veština i da prihvatate više ciljeve i izazove. Takođe, sertifikacija vam otvara vrata ekskluzivnim Microsoft Certified Professional (MCP) resursima i benefitima koji uključuju mogućnost da stupite u kontakt sa velikom globalnom mrežom MCP sertifikovanih stručnjaka.

Kod nas dobijate potrebna znanja i veštine za potpuno osposobljavanje u oblasti projektovanja, implementacije, razvoja i izradi desktop i web aplikacija, kao i administraciji mreža i računarskih sistema u najnovijim Microsoft alatima.

Nudimo obrazovanje iz sledećih Microsoft programa:

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde