Microsoft Certified Technology Specialist

mcts

Poka┼żite va┼íu ekspertizu u specijalizovanim Microsoft programima i ostvarite Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) sertifikaciju. Dobijanjem ovog sertifikata dokazujete svoja znanja i sposobnosti u uspe┼ínoj primeni, kreiranju, re┼íavanju problema u radu u precizno definisanim Microsoft tehnologijama, poput Windows operativnog sistema, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server ili Microsoft Visual Studio paketima.

Osnovni pregled sertifikata

  • Nivo: jedna ili vi┼íe godina iskustva u primeni, re┼íavanju problema i debagovanju specifi─Źne Microsoft tehnologije.
  • Ciljna grupa: IT profesionalac ili developer
  • Tip sertifikata: Microsoft sertifikacija


MCTS sertifikacija

Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) sertifikacija je kreirana da vam pomogne da verifikujete svoje ve┼ítine i znanja u kori┼í─çenju alata i funkcionalnosti Microsoft tehnologija. Poka┼żite koliko znate ne samo u jednoj ve─ç i u razli─Źitim Microsoft tehnologijama. U cilju pokazivanja ┼íirine va┼íih kompetencija vrlo lako mo┼żete da ostvarite vi┼íestruke MCTS sertifikate. Kona─Źno, na osnovu ostvarenih MCTS sertifikata mo┼żete aplicirati za Microsoft Certified IT Professional (MCITP) sertifikaciju.

Za┼íto biti sertifikovani IT stru─Źnjak?

Dobijanjem Microsoft sertifikata kategorizujete i validirate svoje iskustvo i ve┼ítine u kori┼í─çenju Microsoft proizvoda i tehnologija. Postajete relevantna figura u dana┼íenjem IT tr┼żi┼ítu, tr┼żi┼ítu koje se rapidno unapre─Ĺuje i menja. Microsoft sertifikati ─çe vam pomo─çi u procesu evolucije i unapre─Ĺenja poslovnih sposobnosti i ve┼ítina, dodatno ─çe isprofilisati va┼íe prednosti i unaprediti ukupno poslovanje.

Bez obzira da li ste u po─Źetnik u Microsoft tehnologijama, menjate radno mesto sa jedne na drugu poziciju u kompaniji ili ste ve─ç ostvareni profesionalac, postati sertifikovani stru─Źnjak dokazuje va┼íim zaposlenima ili nadre─Ĺenima da ste posve─çeni unapre─Ĺenju ve┼ítina i da prihvatate vi┼íe ciljeve i izazove. Tako─Ĺe, sertifikacija vam otvara vrata ekskluzivnim Microsoft Certified Professional (MCP) resursima i benefitima koji uklju─Źuju mogu─çnost da stupite u kontakt sa velikom globalnom mre┼żom MCP sertifikovanih stru─Źnjaka.

Kod nas dobijate potrebna znanja i ve┼ítine za potpuno osposobljavanje u oblasti projektovanja, implementacije, razvoja i izradi desktop i web aplikacija, kao i administraciji mre┼ża i ra─Źunarskih sistema u najnovijim Microsoft alatima.

Nudimo obrazovanje iz slede─çih Microsoft programa:

3 na─Źina da dobijete odli─Źno pla─çen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana na─Źina za dolazak na dobro pla─çenu poziciju za stru─Źan rad sa ra─Źunarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.