MMAD sertifikacija

MMAD (Master Mobile Application Developer) sertifikat predstavlja jedinu sertifikaciju u oblasti razvoja mobilnih aplikacija kojom su pokrivene sve platforme. Kombinacija veština za koje garantuje ovaj sertifikat čini ga najtraženijom potvrdom znanja koju zahtevaju poslodavci tražeći stručnjake koji će samostalno moći da razvijaju aplikacije na svakoj platformi i za sve operativne sisteme.

MMAD sertifikat

Dok svedočimo kako pametni telefoni i tablet uređaji menjaju način na koji komuniciramo, razvoj mobilnih aplikacija afirmiše se kao najtraženija IT veština. U većini slučajeva, stručnjaci se specijalizuju samo za jednu platformu i razvijaju aplikacije, ili samo za Android, ili samo za iOS uređaje.

Sa druge strane, kompanije su odavno uvidele prednost situacije u kojoj jedan stručnjak razvija aplikacije kako za Android, tako i za iOS uređaje i time ubrzava dolazak tih aplikacija na tržište. MMAD sertifikacija ima za cilj da omogući da,  svi developeri „govore istim jezikom”, rade na svim platformama i bolje doprinose sprovođenju projekata u željenom roku.

Logical Operations 

Logical Operations - Certified Master Mobile Application DeveloperLogical Operations je vođeća svetska kompanija za edukaciju i izdavanje sertifikata u sferi IT-ja koja okuplja polaznike na globalnom nivou već 30 godina i pomaže kompanijama i pojedincima da steknu prepoznatljive sertifikate, provere nivo svog znanja i dodatno se edukuju u izabranoj oblasti.

Kroz partnerstva sa najvećim kompanijama u oblasti informacionih tehnologija Logical Operations stiče kredibilitet i potvrđuje kvalitet i verodostojnost obuke i sertifikata koje dodeljuje.

Kome je namenjen ovaj sertifikat?

MMDA sertifikat namenjen je developerima koji poznaju objektno orijentisano programiranje u nekom od sledećih jezika: Java, C++, C# ili Visual Basic. Posebnu prednost za sticanje sertifikata predstavlja i iskustvo u kreiranju dinamičkog web sadržaja uz korišćenje JavaScripta, HTML-a i CSS-a.

Neophodna predznanja za polaganje MMAD testa i sticanje sertifikata stiču se kroz program nastave na smerovima u okviru odseka Razvoj mobilnih aplikacija. S obzirom na to da svi polaznici ovih smerova na ITAcademy tokom školovanja stiču sve veštine za koje MMAD sertifikat garantuje, polaganje za ovu vrednu potvrdu znanja nakon školovanja na ITAcademy predstavlja logičan korak ka dobijanju dodatnog svedočanstva o stečenim kompetencijama. 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde