Moderne studije u skladu sa zahtevima tržišta

ITAcademy prevazilazi jaz koji postoji između onoga što nudi tradicionalni obrazovni sistem i stvarnih potreba na tržištu. Osnovna mana formalnog obrazovanja jeste nedostatak prakse – studenti provode od pet do sedam godina baveći se teorijom, bez osvrta na njenu praktičnu primenu. Dodatni problem predstavljaju loša tehnička opremljenost i zastareli nastavni programi koji nude neupotebljiva znanja. Nakon završenih studija, diplomci se susreću s problemom zaposlenja, jer savremenog poslodavca interesuje šta konkretno umeju da urade, a ne šta su završili.

Iz tih razloga ITAcademy ne želi da konkuriše postojećim obrazovnim ustanovama – mi želimo da ponudimo nešto potpuno drugačije: što kraće i efikasnije školovanje u izuzetnim tehničkim uslovima koje vas vode do traženih i dobro plaćenih poslova IT stručnjaka.

U najvećem delu obuke pažnju posvećujemo veštinama. Ovo znači da ćete, pošto završite školovanje, vladati modernim programskim alatima i jezicima (C++, C#, Java, PHP, ASP.NET, SQL...), da ćete znati da administrirate različta mrežna okruženja, baze podataka, dizajnirate i izradjujete Web portale itd...

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde