MS Visual Studio 2010

Sada vam je dostupna najnovija Microsoft sertifikaciju za Visual Studio 2010.

Želite li da proverite da li ste spremni za rad na Windows Azure platformi?
Da li posedujete sve što je potrebno da uspešno pravite web aplikacije koristeći Microsoft ASP.NET, JavaScript, Ajax i Microsoft Silverlight?
A šta sa desktop aplikacijama koje koriste Windows Presentation Foundation (WPF) tehnologiju?

Sa Visual Studiom 2010 sertifikacijom pokazaćete poslodavcima i potencijalnim klijentima da imate sve veštine potrebne za uspeh. Sa Microsoft Visual Studiom 2010 možete napraviti sve što zamislite, izgraditi prednosti svog tima i otvoriti sebi bezbroj novih mogućnosti. Novi prototipovi, modelovanje i alatke za vizuelni dizajn omogućiće vam da kreirate inovativne Windows i Web aplikacije. Iskoristite prednosti novih mogućnosti koje nude multi-core programiranje i cloud development alati.

Microsoft Visual Studio familija sertifikata omogućava vam da istaknete svoje veštine i sposobnosti koje će vam pomoći da dostignete svoje lične i profesionalne ciljeve. Mi vam nudimo dve vrste sertifikacija - Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) i Microsoft Certified Professional Developer (MCPD).

MCTS sertifikacija je osnova Microsoft sertifikacije koja potvrđuje vaše primenljive veštine u okviru ključnih tehnologija. MCPD sertifikacija potvrdiće Vaše sveobuhvatne veštine neophodne za dizajn, izgradnju i uspešno postavljanje aplikacija uz korišćenje Microsoft Visual Studio-a i Microsoft .NET Framework-a. Ovaj sertifikat se izgrađen je na MCTS sertifikaciji i stvoren je da budućim poslodavcima bude jak pokazatelj vašeg potencijalnog poslovnog uspeha. Kandidati za MCPD obično imaju dve ili tri godine relevantnog iskustva i obavezu obnavljanja postojećih znanja u najboljoj praksi i tehnologijama.

microsoft visual studio sertifikati