Posetili ste stranicu o ITAcademy akciji koja više nije aktuelna.

Upisni rok je i dalje u toku, ali je broj mesta ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji vas zanima,
prijavite se na vreme i iskoristite aktuelne pogodnosti za upis.

Saznajte više o upisu po sniženim cenama »

IZABERI IT OBLAST KOJA TE NAJVIŠE ZANIMA

Proveri da li ima slobodnih mesta za tvoj odsek, iskoristi šansu i prijavi se za upis po sniženim cenama.

Saznaj više o svim odsecima

UČI ONAKO KAKO TEBI NAJVIŠE ODGOVARA

Najtraženije IT veštine možeš usvojiti za samo godinu dana školovanja, kroz tradicionalnu ili online nastavu.

Izaberi način pohađanja nastave

PRIDRUŽI SE MNOGIMA KOJI SU VEĆ POSTIGLI USPEH

Profitabilne karijere brojnih polaznika najbolji su pokazatelj kako praktična znanja mogu postati odlično naplativ alat.

Ovakvi uspesi čekaju i tebe

U UČIONICI ILI ONLINE:
ZA SAMO 12 MESECI DO VRHUNSKIH IT VEŠTINA

Tradicionalna nastava

Predavanja u ITAcademy učionicama su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavaš da samostalno obavljaš budući posao. Nastava se izvodi u Beogradu, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

Online nastava

Online nastavu možeš pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađaš u učionici. Dovoljno je da imaš računar i internet.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja steći ćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.

KOJA OD OVIH IT OBLASTI TE NAJVIŠE INTERESUJE?

Odaberi oblast informacionih tehnologija u kojoj želiš da izgradiš uspešnu karijeru. Školovanjem u nekom od 6 odseka ITAcademy specijalizovaćeš svoja znanja i pripremićeš se za profesionalnu IT karijeru za samo 12 meseci.

programiranje

Programiranje

Postani visoko plaćeni programer. Radi i uči sa timom koji iza sebe ima preko 180.000 radnih sati razvoja softverskih projekata.

Dizajn i multimedija

Dizajn i multimedija

Upoznaj se sa najsavremenijim programima za dizajn i pretvori svoju kreativnost u jednu od najtraženijih IT veština.

Administracija

Administracija

Ukoliko tražiš zanimanje koje će ti doneti siguran posao i visoku zaradu, administracija računarskih mreža je tvoj idealan izbor.

IT poslovanje

IT poslovanje

Stekni veštine koje će ti doneti uspešnu karijeru u oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta.

3D Design & CAD

3D Dizajn i CAD

Usvoj tražene veštine crtanja, projektovanja i vizuelizacije pomoću najmoćnijih računarskih alata: AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit.

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvoj mobilnih aplikacija

Nauči da kreiraš atraktivne aplikacije za mobilne uređaje i postani jedan od najtraženijih stručnjaka u IT oblasti.

1 GENERACIJA USPEŠNIH IT STRUČNJAKA
1 POLAZNICI IZ PREKO 120 ZEMALJA
1 MOTIVISANIH PREDAVAČA I ISTAKNUTIH STRUČNJAKA
1 PARTNERSKIH KOMPANIJA IZ CELOG SVETA

Šta sve dobijaš školovanjem na ITAcademy?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni besplatni edukativni servisi koji će ti pomoći da ostvariš uspešnu IT karijeru.

#

Besplatno do svetski priznatih sertifikata. ITAcademy je jedina škola u regionu koju su najveće IT kompanije izabrale za svog partnera i koja te priprema za sticanje priznatih IT sertifikata. Microsoft, Zend, Adobe, Cambridge samo su neki od njih.

#

100 besplatnih sati u IT HUBovima. Kao polaznik tradicionalne nastave imaćeš sjajnu priliku da u društvu rastuće IT zajednice primeniš znanja koja si stekao, upoznaš ljude sa kojima ćeš pokrenuti zajedničke projekte i stvoriš nove poslovne prilike.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijaš i mogućnost da potpuno besplatno usavršiš svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. ITAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Centar za razvoj karijere. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

ITAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava ti sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, komunikativnost, timski rad i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za manje od 12 meseci. Inovativna metodologija učenja na ITAcademy omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom nastave, tako da ćeš za manje od 12 meseci preuzeti veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

#

ITAcademy iOS i Android aplikacije. Ova aplikacija omogućava ti da pratiš predavanja uživo, upravljaš kursevima, pristupaš lekcijama i multimedijalnim sadržajima, rešavaš testove, komuniciraš sa predavačima i organizuješ svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tableta.

#

Pristup prvoj edukativnoj televiziji na ovim prostorima. U LINKeduTV paketu naći ćeš sve što ti je potrebno da upotpuniš svoje školovanje i učiniš ga još interesantnijim, a ujedno ćeš na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA

Znanja koja stekneš na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školuješ najviši mogući.

Čim se nova verzija softvera za koji si slušao nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičeš pravo da se prijaviš za besplatno usavršavanje.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji ti omogućava da i nakon školovanja nastaviš sa usavršavanjem.

Ovu mogućnost možeš iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Najbolje školovanje koje ćeš imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA

Znanja koja stekneš na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školuješ najviši mogući.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji ti omogućava da i nakon školovanja nastaviš sa usavršavanjem.

Čim se nova verzija softvera za koji si slušao nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičeš pravo da se prijaviš za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možeš iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Najbolje školovanje koje ćeš imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

USPESI NAŠIH POLAZNIKA

TVOJA UZBUDLJIVA IT KARIJERA POČINJE OVDE

ISKORISTI JEDINSTVENU PRILIKU!

ITAcademy program Za prijave do
30.11.2021.*
Puna cena 12 rata
Tradicionalna nastava 1620 2000 150
Online školovanje 1530 2000 142

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.OSIGURAJ SVOJE MESTO NA VREME

Iskoristite popust za prijave do 30.11.2021. Broj mesta je ograničen.