Neka posao pronađe Vas! Garantujemo Vam visoku stručnost iz bilo koje od ovih IT oblasti

 
Ukoliko ste završili školu/fakultet koja vam ne garantuje zaposlenje, to nije razlog da narednih nekoliko godina provedete na birou rada, pokušavajući da pronađete posao u struci.

 

Kako poručuju podaci Republičkog zavoda za statistiku, u Srbiji trenutno više od 20 hiljada diplomiranih studenata čeka na posao, a oko 30.000 je već odustalo od traganja ili se preorijentisalo na onaj mali broj zanimanja za koja danas na tržištu postoji potreba.

 

Jasno je da je razlog za ovakvu situaciju neadekvatan obrazovni sistem, tj. uporno školovanje kadrova koji nisu traženi na tržištu rada.

 

Među nezaposlenima je ogroman broj onih koji nemaju nikakavog iskustva u radu, ali i onih koji iza sebe imaju radni staž i bogato iskustvo, ali potreba za radnim mestima, jednostavno, ne postoji.

 

Potražnja za IT kadrovima je ove godine uvećana za čak 80%. Svake godine ostane po 5.000 slobodnih radnih mesta u oblasti IT-ja.Razmislite o IT zanimanju, zanimanju budućnosti!

Potpuno je razumljivo da želite da se bavite onim za šta ste se školovali, ali probajte da posmatrate situaciju iz drugačijeg ugla:

✓ nastavite da radite na svom usavršavanju tako što ćete za godinu dana steći dodatna znanja i veštine, ali ovog puta znanja i veštine koji će vam biti plaćeni;

✓ odaberite školu koja će vam omogućiti zaposlenje i profitabilnu karijeru;

✓ odlučite se za školovanje koje će Vaš CV obogatiti najpriznatijim sertifikatima i najtraženijim veštinama;

✓ uvećajte mogućnost pronalaženja posla u struci, jer će, kojim god poslom da se bavite, svakom poslodavcu biti dobrodošao stručnjak koji pored osnovnog znanja u struci poseduje i znanja iz oblasti IT-ja;

✓ dok čekate posao, uradite nešto što će vam omogućiti sigurno zaposlenje sa najplaćenijim i najtraženijim zanimanjem današnjice.

Odseci na ITAcademy

Programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... Čak i ako ste trenutno bez iskustva.

Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Dizajn i multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.

Odsek Design and multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.

Odsek Administration: predmeti, veštine, način obuke »

IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata. Program IT Business je baziran na sticanju znanja iz oblasti menadžmenta i biznisa u IT oblasti, digitalnog marketinga i online advertisinga koji će vam doneti brzo zaposlenje i dobru zaradu.

Odsek IT Business: predmeti, veštine, način obuke »

CAD - crtanje i projektovanje

Projektujte, crtajte, dizajnirajte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.

Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.

Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke »

 

Sloboda u načinu pohađanja nastave

ITAcademy obezbeđuje nastavu na dva načina – tradicionalno, učenjem u učionici ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Budući da ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

 

Ako odaberete učenje preko interneta, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima, kao da su prisutni u učionici. Saznajte više o online školovanju.

Prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na ITAcademy.

Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Vrednost softvera koje koristimo na ITAcademy, po polazniku, iznosi preko 7.000 evra.

Svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop. Na predavanjima se koriste projektori i moderni alati za vođenje nastave.


Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge International A&AS Level Computing sertifikat, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja Microsoft Certified Professional, MTA/MCSA/MCSE/MCSD/MCTS/MCPD, Adobe Certified Expert, Adobe Certified Associate, kao i zvanja ovlašćena od specijalizovanih IT asocijacija za odgovarajuće oblasti. Ukupno, obezbeđeno vam je preko 30 ekspertskih zvanja.
Saznajte više o diplomama i sertifikatima.

Saznajte više o odsecima

Odsek Programiranje: odeljenje, predmeti, veštine, način obuke »
Odsek Dizajn i multimedija: odeljenje, predmeti, veštine, način obuke »
Odsek Administracija: predmeti, veštine, način obuke »
Odsek IT Business: predmeti, veštine, način obuke »
Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke »
Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke »

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde