Postanite vrhunski Java programer za samo godinu dana

NOVO na ITAcademy: Program tradicionalne nastave za Java programiranje

Zbog velikog interesovanja za Java programiranje pokrenuli smo i poseban program tradicionalne nastave. Ovaj program će vam omogućiti da u savremenim računarskim laboratorijama preuzmite tražene veštine i znanja direktno od stručnih predavačima i postanete sertifikovani Java stručnjak.

Program tradicionalne nastave za Java Development kreće od 1. decembra.

Godinu dana učenja – tri vrste Java programa

Za samo godinu dana steći ćete odgovarajuća znanja i veštine koje su neophodne za razvoj tri vrste Java programa: aplikacija na računaru, servleta na web serveru i Java Web Start aplikacija koje se pokreću iz web čitača i predstavljaju naslednika Java appleta.

Program tradicionalne nastave za Java Development je intezivan. Za dva semestra kompletnije ćete savladati Java programiranje, nego za četiri godine na prosečnom računarskom fakultetu.

Uz jasne opise, mnogo dinamičnih praktičnih primera i profesionalnih tehnika, ovaj program će Vam pomoći da pravite napredne aplikacije za što kraće vreme. Kao profesionalac.

Po završetku ovog programa bićete sposobni da razvijate J2EE aplikacije, znaćete da održavate stanje klijenta koristeći Session mehanizam, koristite Java Beanove, kreirate i koristite Java tag biblioteke. Ovladaćete principima bezbednosti, bićete sposobni za primenjivanje filtera, Design patterna.

Za platu od 600 do 2.400 evra

Glavni razlog za popularnost ovog programskog jezika leži i u dobroj zaradi Java developera. Plata Java programera u okruženju kreće se u granicama od 600 do 2.400 evra. U inostranstvu je to mnogo više.

Brojna i različita su radna mesta gde Java programer može naći zaposlenje. Bilo koje veće preduzeće koje poseduje IT službu ima potrebu za osobom koja će održavati ili kreirati nove aplikacije. Prvenstveno su to banke, osiguravajuće kuće, investicione kompanije, preduzeća iz oblasti telekomunikacija itd.

Kako izgledaju predavanja?

Predavanja su zasnovani na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.

Nastava za ovaj program izvodi se u prepodnevnim terminima, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa.

Program se realizuje u salama sa računarima najnovije generacije, po standardu međunarodnog ispitnog centra Cambridge Univerziteta. Svaka radna jedinica na ITAcademy opremljena je licenciranim softverima najnovijih generacija, čija je vrednost od nekoliko stotina do 7.000 evra. 

Java Development — plan i program 2014/2015.

I HALF

No. Code Class No. of classes
1 CJP Java Core Programming 36
2 AJP Advanced Java Programming 28
3 JWP Java Web Programming 28
4 JWS Java Web Services and XML 20
5 ORH Java Data Access and Object Related Mapping 28
6 EL1 English Language 1 online

II HALF

No. Code Class No. of classes
7 GUI Java GUI Programming 32
8 SWE Software Engineering 16
9 SQL MySQL Programming and Administration 32
10 CSS Introduction to HTML and CSS 24
11 EL2 English Language 2 online
12 PRJ Project /
13 FCE FCE/BEC Vantage* online

* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

 

Samo za grupu koji kreće 1. decembra

EXTRA BONUS:  Savladaćete i Android programiranje, besplatno!

Svim polaznicima prve generacije tradicionalne nastave za Java Development program, koja kreće od 1. decembra, potpuno besplatno poklanjamo treći semestar na Android Development programu. Nadogradićete svoja znanja i specijalizovati se i u oblasti razvoja mobilnih aplikacija.

Nastava u okviru trećeg, poklon semestra održava se online, a veštine Android programiranja koje ćete steći učiniće vas veštim i relevantnim saradnikom za veliki broj kompleksih, visoko plaćenih projekata.

 

Prijavite se na vreme – upis na ovaj program traje do 1. decembra, ali broj mesta je ograničen

Zbog visokog nivoa prostornih i tehničkih kapaciteta koje tradicionalna nastava za Java Development program zahteva, broj ljudi koji će moći da se prijavi je ograničen.

Vašu prijavu pošaljite odlaskom na ovaj link ili nas kontaktirajte telefonom, na +381 (0)11 7856 100, radnim danima od 09 do 20 časova.

Java Development program Za prijave do
1.12.2014*
Puna cena 12 rata
Tradicionalna nastava 1780 2000 163

*Iznos školarine za prijavljene do 1.12.2014. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.

 

Privilegiju da učite direktno od Java programera i najuglednijih predavača ITAcademy imaćete samo ako budete među najbržima, zato, požurite, prijavite se odmah.

 

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate:

Nakon završetka školovanja, moći ćete da obezbedite sertifikat polaganjem ispita iz Java programiranja u našem Prometric i VUE test centru i steknete stručna zvanja:

Java SE

 • Oracle Certified Associate, Java SE 5/SE 6
 • Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer
 • Oracle Certified Professional, Java SE 5 Programmer
 • Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer
 • Oracle Certified Professional, Java SE 6 Programmer
 • Oracle Certified Master, Java SE 6 Developer

Java EE

 • Oracle Certified Professional, Java EE 5 Business Component Developer
 • Oracle Certified Professional, Java EE 5 Web Services Developer
 • Oracle Certified Professional, Java EE 5 Web Component Developer
 • Oracle Certified Master, Java EE 5 Enterprise Architect
 • Oracle Certified Master, Java EE 6 Enterprise Architect
 • Oracle Certified Expert, Java EE 6 Web Component Developer
 • Oracle Certified Expert, Java Platform, Enterprise Edition 6 Enterprise JavaBeans Developer
 • Oracle Certified Expert, Java EE 6 Web Services Developer
 • Oracle Certified Expert, Java EE 6 Java Persistence API Developer

 

Upis na tradicionalni Java Development program traje do 1. decembra, ali velikog interesovanja za ovaj program, mesta će se verovatno mnogo ranije popuniti. Osigurajte svoje mesto na vreme. >>

 

Da li je ostalo mesta na Java Development programu na tradicionalnoj nastavi? Proverite, upisni rok je u toku

upisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde.