IT kursevi u Vranju

Upišite najpraktičniju školu za dobijanje posla u IT sektoru. Učite preko interneta i ovladajte praktičnim znanjima za visokoplaćena zanimanja.

Steknite profitabilne veštine i međunarodno priznate diplome obezbeđene na ITAcademy učenjem na daljinu, iz svog grada.

Školovanjem preko jedinog pravog sistema za e-Learning u našoj zemlji, koji se koristi na ITAcademy, dobićete stručna zvanja iz Cambridgea, Microsofta i Adobea, kao i svetski priznate sertifikate kao što su Linux Professional Institute, ZEND PHP i Oracle.

ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta. Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. Učenjem na daljinu dobijate isti kvalitet veština i diploma kao da ste učili iz klupe, znanje je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta.

Nastavu slušate, gledate, čitate. Imate video snimke, audio snimke, interaktivne aplikacije sa snimljenim radom ekrana računara pri upotrebi odgovarajućih programa, kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko interneta, konsultacije i materijale koje Vam fizički šaljemo poštom, svakog meseca. Sve Vam je dostupno od kuće, onda kada to Vama najviše odgovara, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Izaberite: programiranje, razvoj mobilnih aplikacija, grafički ili web dizajn, sistemsku ili mrežnu administraciju, CAD ili IT poslovanje i za godinu dana postanite stručni u najprofitabilnijim profesijama.

Mnogi polaznici iz Vranja već su završili svoje školovanje na ITAcademy putem interneta. Budite i Vi jedan od njih!

Prijavite se na vreme – letnji upisni rok je otvoren, a upis po sniženim cenama traje do 31. avgusta!

Koga tražimo?

Ohrabrujemo kandidate koji mogu imati značajne koristi od školovanja koje je, na prvom mestu, okrenuto praksi i osposobljavanju za kvalitetno plaćene poslove sa računarima. Da bismo stvorili dinamičnu atmosferu prenosa novih veština između profesora i polaznika, tražimo raznolikost među polaznicima. Prijavite se ovde.

Šta dobijate?

Dobićete veštine i znanja da postanete stručnjak za napredan rad sa računarima. Dobićete resurse i alate da svoje znanje odlično naplatite i uživate u svojim veštinama. Steći ćete zvanične sertifikate, izdate od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, vodećih softverskih korporacija Microsoft i Adobe, kao i od strane tri svetske IT organizacije.

Školovanje na ITAcademy je jednogodišnje i počinje jesenjim semestrom 2014. godine. Kao polaznik, birate način nastave i obuke: tradicionalno - u učionici ili on line - na daljinu.

Apsolutna garancija veština i znanja

Ovo je naša garancija Vama: obučićemo Vas za visokoplaćenu profesionalnu karijeru. Ako na kraju školovanja iz bilo kog razloga mislite da niste savladali sva znanja i veštine koje smo obrađivali na ITAcademy, možete da se školujete sledeće godine, besplatno.

Znamo koliko je visok kvalitet školovanja na ITAcademy i šta sve možete postići posle školovanja, tako da smo slobodni da Vam damo ovakvu garanciju.

Ko može da se prijavi?

Ako ste već počeli sa jednogodišnjim školovanjem na nekoj drugoj školi, niste kvalifikovani da se prijavite. Od kandidata prihvatamo prijave za upis školske godine koja počinje jesenjim semestrom. ITAcademy ne nudi upis na prolećni semestar niti mogućnost prenosa prijave.

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na ITAcademy su na srpskom jeziku. Pri tom, svaki polaznik ima obezbeđenu jednogodišnju nastavu engleskog jezika.

Prvi korak

Ako želite da se prijavite na ITAcademy, prvi korak je da izaberete odsek koji želite da istražujete, veštine koje želite da savladate. Detalje o šest glavnih odseka i njihovim odeljenjima možete pronaći na strani Programi.

Za pravu osobu, vreme za prijavu je upravo sada

Izbor pouzdanog životnog puta nije vezan za prošlost. Naši polaznici se nalaze u raznim životnim pozicijama - od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Mladi su odlučili da što pre preuzmu upotrebljive veštine koje će lako moći da naplate, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru, još bolju poziciju, veću platu. Svi oni žele posao koji će ih ispuniti, duhovno i finansijski.

U vezi sa tim, osoba koja najbolje može da odredi da li ste Vi trenutno spremni za prijavu na listu polaznika ste upravo Vi sami.

Kako da se prijavite

Prvo, popunite i pošaljite Vašu prijavu odlaskom na ovaj link ili nas kontaktirajte telefonom, na +381 (0)11 7856 100, radnim danima od 09 do 20 časova (internacionalni polaznici - vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle Vaše prijave, razgovoraćete sa našim savetnikom za upis. U tom razgovoru, osim činjenica o Vama, pomozite nam da razumemo Vaše talente, ambicije i želju za napredovanjem. Ispričajte nam Vašu priču. Recite nam po čemu ste posebni. Ako savetnik da odobrenje za Vaš upis, poslaćemo Vam svu dokumentaciju za zvaničan upis i poželeti dobrodošlicu.

Broj mesta je ograničen

Pošto je upisni rok već počeo, broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta za Vaš odsek, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled slobodnih mesta po departmentima:

  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Upis u toku Upis u toku
Administration Upis u toku Upis u toku
Design and Multimedia Upis u toku Upis u toku
IT Business Upis u toku Upis u toku
CAD Upis u toku Upis u toku
Mobile Development Nema slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže. Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda preko 650 evra, ako se upišete danas :

ITAcademy program Za prijave do
31.08.2017*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1328 2000 123 110
Tradicionalno školovanje 1463 2000 135 121

*Iznos školarine za prijavljene do 31.08.2017. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike
 • kompletan set materijala za vežbe,
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:

  • Cambridge International sertifikata
  • Adobe Certified Professional
  • Adobe Certified Associate
  • Adobe Certified Expert
  • Microsoft Certified Specialist
  • Microsoft Certified Professional
  • Microsoft Certified Administrator
  • stručna zvanja i sertifikate Zenda i CompTIA-e,
  • Oracle Certified Professional, Java
  • Autodesk i AutoCAD Certified
  • Linux Professional Certified
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy,
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group,
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • sertifikat LINK za engleski jezik;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • doživotno besplatne usluge Centra za razvoj karijere

Prijava za klasu 2017/18 počinje ovde

  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»