Svečani prijem polaznika

Povodom početka nove školske godine na IT Academy, održan je svečani prijem nove generacije polaznika. Prijem je održan u Centru lepih umetnosti Guarnerius, 1. oktobra 2008. godine. Novim polaznicima, gostima i prijateljima, tim IT Akademy je predstavio misiju Akademije i njen razvoj u prethodnom periodu, kao i planove i ciljeve za novu školsku godinu.

           

Novi polaznici, kao i svi prisutni zainteresovani za rad i usluge IT Academy, mogli su detaljno da se upoznaju sa organizacijom škole, kao i timom koji vodi Akademiju, a koji se svake godine trudi da nastava bude što savremenija i u skladu sa novim dostignućima u oblasti informacionih tehnologija. Za polaznike je bilo značajno i upoznavanje sa timom ljudi koji će se brinuti da njihovi zahtevi u toku održavanja nastave budu zadovoljeni.

         

Polaznicima i gostima je tokom kratke prezentacije predstavljena organizaciona i programska struktura IT Academy, kao i mogućnosti koje se nude novim polaznicima ali i njihove obaveze tokom školovanja. Menadžeri sva četiri department-a; Programming, Design and Multimedia, IT Adminstration i IT Management, su pozdravili buduće studente upoznavši ih detaljnije sa planom i programom svakog odeljenja pojedinačno.Nakon zvaničnog dela prijema gosti su, u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, razgovarali sa članovima tima IT Academy, kao i sa svojim budućim kolegama studentima.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde