Uspešno ste se prijavili!

ITAcademy će jednom od prijavljenih učesnika pokloniti kurs i omogućiti da besplatno započne uspešnu IT karijeru.

Kao dodatni poklon za učešće u ovoj akciji, svi prijavljeni će na e-mail dobiti i naš besplatan bilten „Tehnologijom do visoke zarade“ preko koga će vam stizati korisni saveti i uputstva u vezi sa programiranjem, dizajnom, administracijom i IT menadžmentom.

Dobitnik kursa će biti proglašen u četvrtak, 1. oktobra 2015. godine na zvaničnoj FB stranici ITAcademy i o tome će biti obavešten mailom.

Kurs traje 2 meseca, održava se online, putem platforme za učenje na daljinu i moguće ga je pohađati iz bilo kog grada ili zemlje. Prilagođen je početnom nivou i nije neophodno predznanje.


Srećno!

Želite IT stručnost i zvanična zvanja eksperata koje možete dobro naplatiti?

ITAcademy je ovlašćena od zvaničnog Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i sertifikate. Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo visoko profitabilnu IT karijeru.

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama su četiri glavna odseka, podeljenih u osam odeljenja.

Programiranje

Preuzećete napredne veštine programiranja. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja software-a. Posle prvog semestra birate specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Dizajn & multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera. Zvaničnog eksperta za štampu, internet, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju Vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design & multimedia: Odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsek Administration: Predmeti, veštine, način obuke »

IT menadžment

Ovaj odsek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsek IT menadžment se piše Vašim imenom.
Odsek IT Management: Predmeti, veštine, način obuke »

CAD - crtanje i projektovanje

Projektujte, crtajte, dizajnirajte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.
Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.
Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke »

Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge International A&AS Level Computing sertifikat, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja Microsoft Certified Professional, MTA/MCSA/MCSE/MCSD/MCTS/MCPD, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, kao i zvanja ovlašćena od specijalizovanih IT asocijacija za odgovarajuće oblasti. Ukupno, obezbeđeno vam je 17 ekspertskih zvanja. Saznajte više o diplomama i sertifikatima.

 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde