Steknite tražene vještine na BESPLATNOM seminaru „Budućnost QA testiranja: Automatizacija i vještačka inteligencija”

Upoznajte se sa jednim od najtraženijih zanimanja današnjice! Ovo je idealna prilika za sve koji su spremni da steknu čvrstu osnovu za ulazak u IT svijet i započnu svoju uspješnu karijeru.

Danas je potreba za softver testerima koji posjeduju bogato znanje o vještačkoj inteligenciji sve veća. Softver testeri su zaduženi za pronalaženje grešaka (bagova) u kompjuterskim sistemima i programima, te ne čudi činjenica što su toliko traženi. Postali su nezamjenjivi dio svake ozbiljne IT kompanije, a kako su veoma dobro plaćeni, sve je više onih koji žele da započnu karijeru u ovoj oblasti.

Zato ne čekajte, prijavite se za besplatno pohađanje seminara „Budućnost QA testiranja: Automatizacija i vještačka inteligencija”. Pošaljite svoju prijavu koja se nalazi u nastavku i osigurajte svoje mjesto.

Seminar počinje 28. oktobra i održavaće se u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy u centru Sarajeva, a možete ga pratiti online – putem live streama.


Prijavite se!

GDJE?

ITAcademy ili online – putem live streama

KADA?

Subota, 28. oktobar

ŠTA?

Besplatan seminar za softver testere

KAKO?

Popunite prijavu i osigurajte mjesto

KO?

Predavač sa iskustvom Atif Bećirbašić

Šta ćete saznati

Bez obzira na to da li već imate nekakvo predznanje ili tek planirate da uplovite u IT svijet – ovaj seminar je namijenjen baš svima! Saznaćete šta to QA testeri rade i zašto su toliko traženi, kao i u kakvoj su vezi toliko popularna vještačka inteligencija i QA testiranje.

Naravno, cilj seminara je da steknete čvrstu osnovu za dalje usavršavanje, a na tom putu vas očekuju sljedeća saznanja:

  • zašto je automatizacija od ključne važnosti u QA testiranju;
  • koje su prednosti upotrebe vještačke inteligencije u QA testiranju;
  • koja je budućnost zanimanja QA testera;
  • koji su najaktuelniji trendovi i najbolje prakse u QA testiranju;
  • koji su alati za automatizaciju i vještačku inteligenciju;
  • kako izgleda edukacija i obuka profesionalnih QA testera.

I još mnogo toga!

 

Šta dobijate?

Ako iskoristite ovu jedinstvenu priliku i rezervišete svoje mjesto odmah, obezbijedićete svoje mjesto na seminaru – i to u najsavremenije opremljenim ITAcademy računarskim laboratorijama ili online, preko live streama. Imaćete priliku da ispratite predavanja koja vode stručnjaci u oblasti QA testiranja i vještačke inteligencije.

I ne samo to! U toku seminara očekuju vas i:

  • sjajna atmosfera na predavanjima;
  • savjeti i odgovori iskusnog predavača;
  • vježbe na praktičnim primjerima.

Također, na kraju seminara ćete biti u mogućnosti da uz pratnju predavača proučite konkretne primjere organizacija koje su ostvarile značajne beneficije implementiranjem automatizacije i vještačke inteligencije u svoje QA procese.

Sasvim je sigurno da će vas na ovom seminaru zainteresovati perspektivna karijera softver testera. U tom slučaju vaš najbolji izbor za dalje usavršavanje može biti izuzetno popularan smjer Software Testing and QA na ITAcademy, gdje se uvijek traži mjesto više.

Predavač na seminaru: Atif Bećirbašić

Atif Bećirbašić, Web Developer iz Sarajeva, posljednjih nekoliko godina aktivno se bavi razvojem i održavanjem velikog broja projekata za neke od najpopularnijih kompanija iz EU i SAD. Uz to radi i kao Toptal Developer, a svoja znanja je iskoristio i da osnuje agenciju za digitalni marketing.

Neki od projekata na kojima je radio uključuju razvoj sistema monitoringa i aktivnog praćenja rada studenata i kvaliteta nastave, razvoj sistema za učenje na daljinu, razvoj sistema za upravljanje odnosima sa klijentima, kao i razvoj sistema koji radi sa Asterisk podacima (slušanje poziva u stvarnom vremenu, statistika, povijest poziva). Karijeru je započeo kao PHP Developer, dok se zadnjih godina specijalizovao za jezike kao što su: JavaScript, Python, C++, te C#.

Ne propustite šansu da besplatno prisustvujete seminaru „Budućnost QA testiranja: Automatizacija i vještačka inteligencija”.

Prijave su otvorene još:

00Dana 00Sati 00Minuta 00Sekundi

Prijavite se na vrijeme!

Broj mjesta je ograničen!