Diplome i sertifikati za visoko plaćene poslove

Diplome i sertifikati na ITAcademy

Svako od stručnih zvanja koje dobijate na ITAcademy priznato je na svetskom nivou, u Srbiji posebno.

To je zato što obuku i polaganje finalnih ispita organizuje ITAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa odeljenja za međunarodne ispite Cambridge Univerziteta, Microsofta, Adobea, Zenda i CompTIA, iz Engleske, Holandije i Sjedinjenih Američkih Država.

Zvanja koja dobijate imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim IT centrima u Evropi ili Americi. Iz našeg iskustva, sa ovim papirima u ruci stičete priznat autoritet u zemlji. Osim realnih veština koje dobijate, rang vaših novih zvanja otvara vam vrata preduzeća koja nude odlično plaćene poslove, visoku zaradu.

To je zbog toga što ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim IT institucijama i kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima sva ova ovlašćenja. Inače, odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridgeu je deo Cambridge Assessmenta, najveće evropske agencije za ocenjivanje.

Dva od mnogih razloga zašto imamo tu privilegiju jesu kvalitet projekata koje su naši timovi izvršili i metodologija „arhitektura saznanja” koju koristimo za izvođenje nastave, čime obezbeđujemo visok nivo stručnosti polaznika, bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

ITAcademy sertifikat je siguran dokaz vašeg znanja

ITAcademy sertifikat predstavlja zvaničnu potvrdu vašeg znanja i međunarodno priznati dokument kojim unapređujete svoju poziciju na tržištu rada, povećavate šanse za napredovanje u karijeri i ujedno stvarate osnovu za dalje usavršavanje. ITAcademy sertifikat se izrađuje u saradnji sa Narodnom bankom Srbije i ima čak 8 nivoa zaštite, što ga čini jednim od najzaštićenijih sertifikata na svetu. Saznajte više.

ITAcademy sertifikati

Šta vam donosi posedovanje ovih papira?

Sticanje zvanične industrijske diplome ili sertifikata govori da imate realne, profitabilne veštine i znanja. U odnosu na kolege koje nemaju ovakav dokaz svoje stručnosti, prednost pri zaposlenju ili vođenju sopstvenog posla je velika. 

Prema rezultatima istraživanja koje je uradila korporacija Microsoft, više od polovine IT menadžera otkrilo je da je industrijska diploma najpouzdaniji način za utvrđivanje nivoa znanja i veština programera, dizajnera i administratora, kao i da je glavni kriterijum za zapošljavanje u većini kompanija. Pri tom, veštine koje dobijate sticanjem ovih zvanja veoma su realne. Čak 63% menadžera i direktora tvrdi da su sertifikovani pojedinci produktivniji od njihovih nesertifikovanih kolega. Skoro polovina ispitanih IT stručnjaka otkrilo je da su, zahvaljujući svojim ozvaničenim stručnim veštinama, dobili povećanje plate.

Nije stvar u papiru, već u činjenici da sticanje industrijskih zvanja podrazumeva da imate realnu sposobnost koja je visoko profitabilna.

Koju diplomu i sertifikate dobijate uspešnim završetkom školovanja na ITAcademy?

U zavisnosti od odseka, stičete veliki broj industrijskih diploma i sertifikata za naprednu upotrebu računarskih tehnologija. Istovremeno stičete autoritet da vašu novu stručnost odlično naplatite. 

Za polaznike na Programming i IT Business odsecima:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Cambridge
 • Cambridge International A&AS Level Business
 • Cambridge A&AS Level Computer Science

Sticanjem sertifikata stručnih jednogodišnjih studija Cambridge Universitya nasleđujete autoritet i ugled jednog od najstarijih univerziteta na svetu. Sposobnost naplate vaših novih veština, takođe. Više o Cambridge sertifikatima.

Za polaznike na odseku (MS Windows i Web) Programming:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Microsoft programming
 • MTA: Microsoft Technology Associate
 • MCSA: Microsoft Certified Solutions Associate
 • MCSD: Microsoft Certified Solutions Developer

Od svih sertifikata za programere, set Microsoftovih sertifikata spada u najvrednije svetske sertifikate, sa punim autoritetom i priznanjem u Srbiji. Više o Microsoft sertifikatima i zvanjima za profesionalno programiranje.

Za polaznike na odseku (PHP) Programming:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Zend
 • Zend Certified PHP Engineer

PHP je najzastupljeniji jezik za razvoj internet aplikacija na svetu. Razvojna kompanija PHP jezika, Zend Technologies, profesionalnim PHP programerima daje stručna zvanja sertifikovani inženjer. Ovo zvanje je garancija veština za razvoj u PHP okruženju. U potpunosti je priznato u Srbiji. Više o Zend sertifikatu i zvanju za profesionalne PHP programere.

Za polaznike na odseku Design & Multimedia:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Adobe
 • Adobe Certified Associate
 • Adobe Certified Expert

Adobe System je najveća softverska korporacija koja proizvodi programe za dizajn i multimediju. Zbog toga njihova ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslovnoj primeni. Ova zvanja su u potpunosti priznata u Srbiji. Više o Adobe ekspertskim i profesionalnim zvanjima za dizajnere.

Za polaznike na odseku Administration, specijalizacija za PC hardware:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - CompTIA
 • CompTIA A+ Certified IT Technician
 • CompTIA Security+ IT Technician
 • CompTIA Linux+ IT Technician

CompTIA je najjače stručno zvanje za PC tehničare. Kompanije kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco zahtevaju CompTIA sertifikaciju za svoje tehničare, a CompuCom i Ricoh ovu sertifikaciju zahtevaju kao neophodan i glavni uslov pri zapošljavanju. Više o CompTIA sertifikaciji za profesionalne PC tehničare.

Za polaznike na odseku Administration:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Microsoft admin
 • MTA: Microsoft Technology Associate
 • MCA: Microsoft Certified Associate
 • MCSA: Microsoft Certified Solutions Associate
 • MCSE: Microsoft Certified Solutions Expert

Set Microsoftovih sertifikata za administratore spada u najvrednije svetske Network sertifikate, sa punim autoritetom i priznanjem u Srbiji. Više o Microsoft sertifikatima i zvanjima za profesionalnu administraciju.

Za polaznike na odseku Administration:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Cisco
 • Cisco CCNA

Cisco sertifikati su jedni od najpriznatijih potvrda znanja među administratorima.

Bićete u mogućnosti da razvijete praktično znanje o radu modernih TCP/IP mreža, savladate komande i tehnike koje se koriste da bi se rešavali problemi konekcija ka hostovima, raditi na Cisco switchevima i routerima, praviti backup i restore konfiguracione datoteke i upravljati mrežnom opremom, a najbolja potvrda toga biće posedovanje Cisco sertifikata CCNA. Više o Cisco CCNA sertifikaciji.

Za polaznike na odseku Administration:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - MikroTik
 • MTCNA – MikroTik Certified Network Associate
 • MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer

MikroTik sertifikati predstavljaju jednu od najznačajnijih potvrda znanja i veština u oblasti mrežne administracije, a znanja za koja oni garantuju smatraju se neophodnim za sve vrhunske IT stručnjake.

ITAcademy je akreditovani MikroTik trening centar koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik. Više o MikroTik sertifikatima. 

Za polaznike na odseku Programming (Java Development):

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Oracle
 • Oracle Certified Associate
 • Oracle Certified Professional
 • Oracle Certified Master

Oracle sertifikat za Java programiranje je prestižni sertifikat, priznat širom sveta, koji se bazira na važnim ulogama u razvoju softverskih aplikacija i kreiranju poslovnih sistema. Za IT stručnjake i menadžere, Oracle Java sertifikat potvrđuje najveći stepen znanja i iskustva, kao i ekspertsko zvanje koje zadovoljava visoke standarde IT industrije. Više o Oracle Java sertifikatima.

Za polaznike 3D Design & CAD Departmenta:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Autodesk
 • AutoCAD Certified User/Professional
 • Autodesk 3ds Max Certified User/Professional
 • Autodesk Revit Architecture Certified User/Professional
 • Autodesk Revit Structure Certified Professional
 • Autodesk Inventor Certified User/Professional

Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. ITAcademy vam, kao autorizovani Autodesk Training Center, omogućava da se školujete po zvaničnim Autodeskovim principima obuke i da steknete neke od akreditovanih sertifikacija koje će vašem radu obezbediti kredibilitet. Autodesk sertifikati su pouzdana potvrda vaših znanja i veština koja će poslodavcima garantovati vaš profesionalizam, ćak i van granica naše zemlje. Više o Autodesk sertifikatima

Za polaznike na IT Business Departmentu:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Google
 • Google AdWords Certified Professional
 • Google Analytics Certified Professional

Google sertifikati predstavljaju zvaničnu potrvrdu poznavanja nаjnovijih alata i tehnika za online marketing i digitalnu analitiku. Kao polaznik ITAcademy možete besplatno prisustvovati Google Academy treninzima koje vode sertifikovani Google treneri i polagati ispite za sticanje oficijelnih AdWords i Analytics sertifikata za oglašavanje na internetu. Više o Google sertifikaciji.

Za polaznike na odseku (Linux) Administration:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - LPIC
 • The Linux Professional Institute Certification (LPIC):
  - LPIC-1
  - LPIC-2

Linux Professional Institute (LPI) je prva svetska organizacija koja pomaže korisnicima prilikom profesionalne upotrebe Linux operativnih sistema. Njihova sertifikacija LPIC potvrđuje kompetentnost i znanje IT profesionalaca u ovoj oblasti. Prati Linux Standard Base i druge relevantne standarde i konvencije. Bićete u mogućnosti da polažete za dva nivoa LPIC sertifikacije: LPIC-1 i LPIC-2. Više o LPIC sertifikaciji.

Za polaznike na IT Business Departmentu:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - CIM
 • Foundation Certificate in Marketing
 • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije je prestižna međunarodna institucija za profesionalnu sertifikaciju marketing stručnjaka. Sticanje specijalističkih znanja, kao i fleksibilna mogućnost sertifikacije čini program Chartered Institute of Marketing jedinstvenim na tržištu. ITAcademy je akreditovani CIM centar i po završetku školovanja možete steći zvanične CIM diplome i sertifikate. Saznajte više.

Za polaznike na smeru Android Application Development:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - ATC
 • Android Certified Application Developer
 • Android Certified Application Engineer

Organizacija Advanced Training Consultants bavi se edukacijom iz oblasti Android programiranja na globalnom nivou sa ciljem da pruži sertifikovana znanja usmerena ka savremenom tržištu.

Android ATC je prva sertifikacija za razvoj aplikacija na Android platformi. Ona garantuje Vašu stručnost i veoma je cenjena od strane poslodavaca. Više o Android ATC sertifikaciji.

Za polaznike na smerovima Software Engineering i IT Management:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - IQN
 • Diploma in Marketing
 • Certified Project Management Analyst (CPMA)

Kao jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji, ITAcademy LINK group vam pruža mogućnost da steknete kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i IT-ja.

Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog poslovanja u oblasti informacionih tehnologija i biznisa. Sertifikati IQN zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta. Više o IQN sertifikaciji saznajte ovde.

Za sve polaznike koji su završili English Upper Intermediate Level:

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Cambridge English
 • Cambridge First Certificate in English (FCE)
 • Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)

Na osnovu partnerstva sa British Council Institutom, ITAcademy svojim polaznicima omogućava pohađanje pripremnih kurseva za polaganje ispita u cilju sticanja sertifikata Cambridge First Certificate in English (FCE) i Business English Certificate Vantage (BEC Vantage), najčešće polaganih Cambridge ispita. Ovi kursevi nisu sastavni deo redovnog plana i programa ITAcademy, već ih polaznici mogu polagati po izboru. Više o FCE i BEC Vantage sertifikatima možete pročitati ovde.

Vredan dodatak sertifikatu – sve vaše kompetence na jednom mestu

Uz sertifikat ITAcademy i ostale diplome i sertifikate, koje možete steći nakon uspešno završenog školovanja, dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. A ukoliko želite, uz ovaj dodatak možete dobiti i učinak koji ste ostvarili na svakom predmetu, izražen u procentima.

Ovaj važan dokument predstavlja dokaz svih znanja i veština koje ste preuzeli tokom školovanja i odličnu kvalifikaciju za potencijalne poslodavce koja će im ukazati na sve što umete da radite.

TESTING CENTRI

ITAcademy ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar, čime svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnoj mreži potvrđenih profesionalaca.

Na ovaj način, polaznici imaju optimalne uslove za polaganje ispita, i zbog toga je prolaznost ITAcademy polaznika na ovim ispitima izuzetno visoko rangirana.

Pearson VUE

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Pearson VUE

Pearson VUE je jedan od najvećih svetskih test centara koji je ekskluzivan provajder zvaničnih ispita za kompanije: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies i mnoge druge, čije su diplome, sertifikati i licence kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa postale standard i uslov svih IT kompanija u 165 zemalja širom sveta. Mogućnost polaganja ispita u VUE test centru na ITAcademy je ekskluzivno pravo samo polaznika ITAcademy programa.

Certiport

Sertifikati za visoko plaćene poslove - Certiport

Certiport je jedan od svetskih lidera među test centrima, ovlašćen za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija i organizacija, čiji su sertifikati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa.

Status Testing centra koji ITAcademy poseduje obezbeđuje ekskluzivnu privilegiju polaganja samo našim polaznicima.

PSI Services

Sertifikati za visoko plaćene poslove - PSI

PSI Services je globalni lider u oblasti ljudskih resursa, sa preko 70 godina iskustva u organizovanju testiranja koje stručnjacima obezbeđuje uspeh na akademskom i ličnom nivou.

U više od 160 zemalja, PSI organizuje programe testiranja koji su ključni za svaki sektor, sa izvanrednim rezultatima u oblasti informacionih tehnologija, sertifikacije, avijacije, finansija, zdravstvene zaštite i proizvodnje.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde