Sertifikacija IT profesionalaca

Sposobnost savremenih menadžera da unapred anticipiraju trendove i kretanja na tržištu kao i promene preferencije i očekivanja potrošača u skladu s novim tehnologijama i mogućnostima koje one pružaju, određuje njihovu uspešnost i uspešnost njihovih preduzeća. Onaj ko ne uhvati “poslednji voz” za digitalnu ekonomiju, uskoro bi mogao biti potpuno potisnut s tržišta.

Jedan od načina da se priključi nizu i nastavi razvoj u skladu sa zahtevima modernog doba jeste i sertifikacija IT profesionalaca. Na taj način se uz minimalne troškove zadovoljavaju potrebe unutar firme i uspostavljaju standardi. ITAcademy i LINKgroup Vam nude mogućnost sertifikovanja IT profesionalaca po svetskim standardima i to u sledećim oblastima.

Sertifikacija IT profesionalaca za:

Programiranje:

IT administracija:

Baza podataka:

Softver:

Ukoliko želite da sertifikujete više IT profesionalca iz Vaše firme i podignete nivo kompetencija i efikasnosti unutar Vašeg preduzeća, pozovite nas. Odobravamo popust od 20% na organizovane grupe za sertifikaciju.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde