Svojim polaznicima dajemo ogromnu podršku pri zapošljavanju

Zajedno sa vama do uspešne karijere!

Naša misija je mnogo više od pružanja praktičnog obrazovanja za najperspektivnije profesije budućnosti. Bićemo vaša podrška tokom cele karijere – od pomoći pri izboru programa, odnosno buduće profesije, pa sve do zapošljavanja u nekoj od uspešnih kompanija i daljeg napredovanja. Naš cilj je jednostavan, da ostvarite karijeru i zaradu kakvu zaslužujete.

Podrška na putu ka uspehu

Na programu koji odaberete steći ćete praktično i primenljivo znanje iz oblasti kojom ćete se baviti, i to je osnova za vašu uspešnu karijeru. Mi želimo da vam pružimo više i osiguramo sve ostalo neohodno za uspešnu profesionalnu karijeru. Na raspolaganju su vam:

1. Personal Development Program - mentor i Veštine za sigurnu prednost pri zapošljavanju

Pripremićemo vas za sve izazove koji vas očekuju na sve surovijem tržištu rada. Potpuno besplatno ćete dobiti Personal Development Program, kroz koji ćete uz pomoć mentora steći takozvane transverzalne veštine, neophodne za uspeh u svakoj karijeri. Iskustvo pokazuje da su ove veštine, poput poslovne komunikacije, javnog nastupa, prezentacije, analitičnosti i motivacije ono što vas kao kandidata za posao izdvaja iz mase i osigurava napredak u karijeri.

2. Centar za razvoj karijere – vaša veza do karijere u najuspešnijim kompanijama

Centar za razvoj karijere (Center for Career Development) vam pruža kompletnu podršku tokom i nakon školovanja. Edukativni seminari, povezivanje sa partnerskim kompanijama, profesionalna orijentacija, konferencije i sajmovi zapošljavanja su samo deo svega što Vam je na raspolaganju.

Prilika za rad sa najboljima

Zahvaljujući partnerstvu sa preko 150 domaćih i stranih kompanija kao što su Coca-Cola, Nestle, LG, Holcim, Telenor, Societe Generale, International, Philip Morris, Imlek, Zepter, Frikom, ComTrade, itd. uvek ste povezani sa aktivnim konkursima za zapošljavanje, kako javnim tako i zatvorenim, što vam u startu daje veliku prednost i priliku za odličan posao.

3. Online platforma za kreiranje profesionalnog CV-ja

Želimo da znanje, veštine i iskustvo koje ste stekli kao naš polaznik prezentujete budućim poslodavcima na najbolji mogući način! Zato vam je na raspolaganju online platforma za kreiranje profesionnalnog CV-ja, koji će biti primećen i kojim ćete se predstaviti u najboljem svetlu. Nije važno samo da steknete tražena znanja, važno je i da na najbolji način predstavite šta i koliko znate!

4. Za korak dalje u predstavljanju budućim poslodavcima - video CV

Ukoliko želite da svoju radnu biografiju predstavite na još kreativniji način, vrhunski profesionalci iz video-produkcije će vam pomoći da snimite video-CV koji ostavlja bez daha. Takvo predstavljanje niko neće zaboraviti, a vaš video-CV će biti detalj koji će prevagnuti i osigurati vam posao u najboljim kompanijama!

5. Podrška i saveti HR stručnjaka - postaćete idealan kandidat

Pored povezivanja sa najuspešnijim kompanijama, Centar za razvoj karijere vam stoji na raspolaganju i za stručnu podršku. Zakažite sastanak ili nas kontaktirajte, a naši stučni saradnici će vam pomoći da prepoznate svoj tip profesionalne ličnost i u skladu sa njim nastavite usavršanje.

6. Stručni seminari i obuke

U okviru Centar za razvoj karijere redovno se organizuju stručni seminari i obuke iz oblasti zapošljavanja i pripreme za proces selekcije kandidata. Vama, kao našim polaznicima, obezbeđeno je besplatno prisustvo. Imaćete priliku da učite od vrhunskih stručnjaka, saznate savete HR menadžera iz prve ruke, otkrijete kako da se ponašate na razgovoru za posao i budete korak ispred ostalih kandidata. Želimo da budete spremni za sve izazove koji vas očekuju.

7. Potvrda svih vaših veština i znanja na jednom mestu

Kako biste što bolje predstavili znanja i veštine koje ste stekli, nakon završenog programa na ITAcademy dobićete i dodatak stečenom sertifikatu, na kojem je precizno navedeno sve što ste naučili tokom pohađanja programa. Tako će vaš budući poslodavac imati uvid u sve sposobnosti i znanja koje ste stekli tokom programa. Odmah će biti jasno da ste pravi izbor.

8. Besplatno usavršavanje do kraja života za sigurnu budućnost

Istraživanja pokazuju da većina ljudi tokom života promeni čak 6 zanimanja. Zato je naš cilj da dočekate budućnost spremni! Svaki put kada se pojavi nova verzija softvera, kada budete menjali poziciju u kompaniji ili poželite da promenite kompletnu karijeru, na raspolaganju vam je besplatno online usavršavanje iz željene oblasti. Bićete potpuno sigurni u sebe i spremni na promene, do kraja svoje karijere!

9. LINK2job sajam zapošljavanja

Dva puta godišnje organizujemo LINK2job sajam zapošljavanja, događaj koji nudi mnoštvo mogućnosti za zaposlenje. Posetioci na jednom mestu pronalaze sve kompanije u kojima bi želeli da rade i kojima odmah mogu da se predstave, daju svoj CV ili dogovore intervjue. Mogu da vide koliko su njihove profesije aktuelne i šta se nudi na tržištu.

10. Prvo radno iskustvo u internacionalnoj kompaniji

Jedan od načina na koji pripremamo naše polaznike za buduće zaposlenje je LINK Apprentice Program - mogućnost sticanja prvog radnog iskustva u struci, i to u internacionalnoj kompaniji LINK group, koja je i osnivač ITAcademy! Provešćete 3 meseca radeći sa vrhunskim stručnjacima u svojim oblastima i steći dragoceno iskustvo koje će biti vredna referenca u vašem CV-ju i koje će svaki poslodavac prepoznati i ceniti.

11. Podrška za prve korake u vašem biznisu. Realizujte svoju ideju!

Za sve koji imaju ideju za započinjanje sopstvenog biznisa, a nedovoljno iskustva i sredstava za početak, pokrenuli smo LINK Business Incubator - oslonac koji vam stoji na raspolaganju dok vaš biznis ne stane na svoje noge. Obezbedićemo vam prostorije, računare, administrativne, računovodstvene usluge, pravne savete, podršku marketing tima, programera, dizajnera i savete iz iskustva koji će vas pretvoriti u uspešnog preduzetnika.

Želimo da postanemo i ostanemo vaš oslonac tokom građenja uspešne karijere.

Pokazaćemo vam da je znanje koje ćete dobiti školovanjem na ITAcademy vaš najveći kapital. I pomoći vam, da taj kapital, tokom celog života, nastavite da uvećavate.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde