Kombinacija IT kurseva za uspešnu karijeru

Školovanje na ITAcademy omogućava vam da pohađate više od 180 IT kurseva koji će vas, u zavisnosti od programa za koji ste se opredelili, pripremiti za neke od najplaćenijih poslova današnjice.

Kursevi koje možete pohađati na ITAcademy osmišljeni su tako da polaznicima pruže neophodne veštine i pripreme ih za uspešnu karijeru u oblasti za koju se školuju. Možete ih pohađati tradicionalno, iz učionice, ili putem online platforme.

Znanja koja su prilagođena vama

Plan i program svakog IT kursa prilagođen je različitim nivoima znanja tako da ćete, bez obzira na predznanje sa kojim dođete na prvo predavanje, biti u prilici da sa lakoćom učestvujete u nastavi i usvajate gradivo. Osim toga, oblasti u okviru kurseva imaju takav redosled da polaznicima omogućavaju da u početku savladaju osnove, a zatim kroz naredne tematske celine dopunjuju veštine sve dok ne steknu najkompleksnija znanja.

Predavači ITAcademy koji će vas tokom školovanja voditi do najtraženijih veština iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u obrazovanju novih IT stručnjaka, ali i u realizaciji brojnih projekata. Usavršavanje uz ovakve predavače omogućiće vam da usvojite teorijska znanja i korisne veštine, kao i da steknete praktične savete, koje možete odmah da primenite na realnim angažmanima.

Izaberite željeni program i pohađajte neophodne kurseve za vaše novo zanimanje

Kurseve na ITAcademy možete pohađati isključivo u okviru nekog od nastavnih programa, koji će vas pripremiti za najtraženija zanimanja. Svaki program sastoji se od nekoliko važnih kurseva, čiji ciljevi su da svim polaznicima ponude detaljne veštine iz određenih oblasti. Tokom svakog IT kursa steći ćete jedinstvena znanja, koja će uz usvojene tehnike sa ostalih predavanja predstavljati vaše alate za ostvarivanje uspešne karijere.

Znanja koja ćete dobiti tokom školovanja po željenom programu omogućiće vam da postanete kvalifikovani programer, grafički dizajner, administrator mreža ili IT stručnjak za druge tražene oblasti, u zavisnosti od vaših želja i izabranog programa. Android kurs, kao i iOS kurs, će vam doneti znanja za jedna od najplaćenijih zanimanja u inostranstvu.

Saznajte nešto više o kursevima programiranjakursevima IT poslovanja i kursevima administracije računarskih mreža.

Kako možete da pohađate IT kurseve?

Program koji vas najviše zanima, odnosno sve kurseve u okviru tog programa, možete pohađati na dva načina. Tradicionalno - uz fizičko prisustvo na predavanjima, ili kao online kurs - putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu.

Oba načina za usvajanje novih znanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta i time osiguravaju da će te nastavni materijal naučiti. Polaznici koji se školuju online imaju mogućnost da preko interneta prate sva predavanja uživo ili da kasnije u Video arhivi nadoknade propušteno. Osim toga, platforma za učenje pruža vam priliku da na jednom mestu pronađete sve nastavne materijale, rešavate testove i zadatke, ali i da komunicirate sa predavačima kao da ste u učionici.

Tradicionalna nastava, sa druge strane, podrazumeva praćenje predavanja u specijalno prilagođenim multimedijalnim salama, koje su opremljene najmodernijim računarima i nastavnom opremom koja će vam olakšati usvajanje novih znanja i obuku.

Steknite međunarodno priznate sertifikate

Bez obzira na to za koji tip školovanja da se odlučite, veštine koje steknete tokom obrazovanja na ITAcademy omogućiće vam da, pored primenljivih tehnika, dobijete i priznate međunarodne sertifikate. Program ITAcademy zvanično je ovlašćen od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i vodećih svetskih IT sertifikacionih programa.

Osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Adobe, CompTIA, Cisco, Oracle, ISTQB®, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, CIM. Ukupno, obezbeđeno vam je preko 50 ekspertskih zvanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se