CIW JavaScript Specialist sertifikacija

Certified Internet Web (CIW), svetski program za sertifikaciju u oblasti IT i veb tehnologija, pokrenula je zajednica veb-dizajnera i programera pre više od 30 godina. Do danas preko 210 hiljada IT i veb stručnjaka poseduje ove profesionalne sertifikate.

CIW JavaScript Specialist sertifikat spada u brend-neutralne IT sertifikate koje priznaju akademske institucije, vlade i kompanije širom sveta. Cisco, Raytheon, National Security Agency (NSA), Hewlett Packard, Northrop Grumman, General Dynamics, BAE Sistems i Citibank samo su neke od njih.

CIW JavaScript Specialist logo

Ova sertifikacija namenjena je ne samo veb-programerima već i programerima softvera i aplikacija, veb-dizajnerima i UI/UX dizajnerima. Tako se kao nosilac CIW JavaScript Specialist sertifikata možete pridružiti brojnim članovima CIW zajednice, zaposlenim u kompanijama kao što su Adobe, Microsoft, Intel, Amazon, eBay, ​​Shell, Nike, Pfizer itd.

Zašto treba da posedujete CIW sertifikat

Prema istraživanjima jednog od vodećih američkih sajtova za zapošljavanje, potražnja za JavaScript stručnjacima koji poseduju CIW sertifikaciju je sve veća, a neke od najuspešnijih kompanija u svojim oglasima za posao navode posedovanje ovog sertifikata kao neophodan uslov za dobijanje posla.

Kao sertifikovani stručnjak, bićete u prilici da se izdvojite iz mase kandidata i budete primećeni među poslodavcima prilikom konkurisanja za posao. Zato je vaš potencijal za uspešnu i odlično plaćenu karijeru znatno veći ukoliko posedujete ovaj sertifikat.

Na osnovu istraživanja, kao još jedna od beneficija posedovanja CIW sertifikacije navodi se to da možete da radite u bilo kom delu sveta kao slobodan programer, sa punim ili skraćenim radnim vremenom.

Steknite CIW JavaScript Specialist sertifikat na ITAcademy

Kao polaznik smera Frontend JavaScript Development na ITAcademy, imate jedinstvenu priliku da polažete za ovaj međunarodno priznati sertifikat i steknete zvanje:

  • CIW JavaScript Specialist.

Posedovanje ovog sertifikata predstavljaće jedinstvenu potvrdu veština, kojoj klijenti veruju, i biće najbolji dokaz o vašoj stručnosti za trenutno i buduće zaposlenje.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se