W3Schools sertifikacija

W3Schools je najveća online platforma za web developere na svetu, koju, prema zvaničnim informacijama sa sajta, poseti najmanje šezdeset pet miliona korisnika svakog meseca. Ovu platformu osnovala je 1998. godine norveška kompanija za razvoj softvera Refsnes Data, a ime je dobila po World Wide Webu (WWW).

Pored mnoštva korisnih i atraktivnih referenci za web developere širom sveta, ono što odlikuje W3Schools i doprinosi njenoj popularnosti jesu brojni tutorijali o jezicima za web razvoj kao što su: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL i drugi. Ova platforma se bazira na premisi „Easy Learning” i raspolaže primerima jedinstvenih kodova, kako za početnike tako i za iskusne profesionalce, te je veoma cene njeni korisnici.

W3School

Inače, ova platforma je potpuno besplatna i odličan je resurs za sve koji žele da pronađu dodatne materijale za učenje ili saznaju više o jezicima MySQL, AngularJS, jQuery i mnogim drugim.

W3Schools sertifikacija za JavaScript programere

Školovanjem na programu Frontend JavaScript Development na ITAcademy usvojićete atraktivna znanja koja će vam omogućiti da dobijete prestižni sertifikat koji dodeljuje W3School, posle čega stičete zvanje W3Schools Certified JavaScript Developer.

Zbog popularnosti W3School platforme, kao i velike zastupljenosti JavaScript programskog jezika, ovaj sertifikat je veoma cenjen među poslodavcima u celom svetu! Sticanjem W3Schools JavaScript Developer sertifikata dokumentovaćete svoje veštine, izdvojiti se od konkurencije na tržištu rada i imati kredibilitet potreban za napredovanje u karijeri.

W3Schools sertifikacija za PHP programere

Pored toga što ćete na programu PHP Web Development na ITAcademy steći naplative veštine iz veb-programiranja, pripremićete se i za sticanje W3Schools sertifikata za PHP programere i zvanje W3Schools Certified PHP Developer.

Veoma cenjena među vrhunskim kompanijama i institucijama širom sveta, W3Schools PHP sertifikacija će vas izdvojiti od konkurencije na tržištu rada i odvesti do željenog radnog mesta, posebno ako ste početnik u ovoj sferi. Uz to, ako svoje zvanje sertifikovanog PHP developera navedete u CV-ju ili na LinkedIn profilu, mogućnost da vas poslodavci i HR regruteri primete postaje veća, a ako ste već zaposleni, posedovanje ovog sertifikata doneće vam:

  • veće odgovornosti i napredovanje;
  • rad na izazovnijim projektima;
  • povećanje zarade.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se