W3Schools sertifikacija

W3Schools je najveća online platforma za web developere na svetu, koju, prema zvaničnim informacijama sa sajta, poseti najmanje šezdeset miliona korisnika svakog meseca. Ovu platformu osnovala je 1998. godine norveška kompanija za razvoj softvera Refsnes Data, a ime je dobila po World Wide Webu (WWW).

Pored mnoštva korisnih i atraktivnih referenci za web developere širom sveta, ono što odlikuje W3Schools i doprinosi njenoj popularnosti jesu brojni tutorijali o jezicima za web razvoj kao što su: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL i drugi. Ova platforma se bazira na premisi „Easy Learning” i raspolaže primerima jedinstvenih kodova, kako za početnike tako i za iskusne profesionalce, te je veoma cene njeni korisnici.

W3School

Inače, ova platforma je potpuno besplatna i odličan je resurs za sve koji žele da pronađu dodatne materijale za učenje ili saznaju više o jezicima MySQL, AngularJS, jQuery i mnogim drugim.

Za koji vas W3School sertifikat priprema ITAcademy?

Školovanjem na programu Frontend JavaScript Development na ITAcademy usvojićete atraktivna znanja koja će vam omogućiti da dobijete prestižni sertifikat koji dodeljuje W3School, posle čega stičete zvanje W3Schools JavaScript Developer.

Zbog popularnosti W3School platforme, kao i velike zastupljenosti JavaScript programskog jezika, ovaj sertifikat je veoma cenjen među poslodavcima u celom svetu! Sticanjem W3Schools JavaScript Developer sertifikata dokumentovaćete svoje veštine, izdvojiti se od konkurencije na tržištu rada i imati kredibilitet potreban za napredovanje u karijeri.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde