Oracle Java sertifikacija

Prepoznata od strane industrije širom sveta, Oracle sertifikacija demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti informacionih tehnologija. Oracle sertifikacija omogućava da potvrdite svoja znanja i veštine, budete kvalifikovaniji i različiti od konkurencije na tržištu rada.

Java sertifikacija

Oracle sertifikacioni program za Java programiranje i tehnologiju je prestižna međunarodno priznata sertifikacija, koja se fokusira na značajne uloge u razvoju aplikativnog softvera i projektovanja poslovnih sistema. Kako su ovi sertifikati fokusirani na tehnologiju, znanja i veštine koje potvrđuje ova sertiifkacija prenosivi su iz jedne kompanije u drugu, bilo gde u svetu.

Za IT profesionalce i menadžere Oracle Java sertifikacija označava merilo iskustva i stručnosti visoko cenjenih u IT industriji.

Java sertifikacija: SE sertifikati

Ova sertifikacija predstavlja dokaz da osoba poseduje sveobuhvatno znanje o Java programskom jeziku i Java Standard Edition (Java SE) platformi. Java SE sertifikacija priznata je u celom svetu i namenjena je programerima koji žele da razvijaju desktop i server aplikacije sa bogatim korisničkim interfejsom, vrhunskim performansama i visokim stepenom zaštite, koje zahteva savremeno IT okruženje.

Dostupni Java SE sertifikati:

  • Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer
  • Oracle Certified Professional, Java SE 11 Developer
  • Oracle Certified Professional, Java SE 17 Developer

Više o Java SE sertifikaciji možete saznati na zvaničnom Oracle sajtu.

Java sertifikacija: EE sertifikati

Ova sertifikacija je namenjena developerima koji žele da pokažu profesionalno znanje u korišćenju Java programskog jezika i napredne Java Enterprise Edition (Java EE) platforme, koja omogućava efikasno kreiranje nove generacije namenskih veb aplikacija za kompanije i organizacije. Sertifikovani Java EE developeri su veoma traženi na IT tržištu.

Dostupni Java EE sertifikati:

  • Oracle Certified Professional, Java EE 7 Application Developer

Više o Java EE sertifikaciji možete saznati na zvaničnom Oracle sajtu.

Oracle MySQL sertifikacija

MySQL je najpopularniji open source sistem za upravljanje bazama podataka, koji koriste najveće IT kompanije, kao što su Facebook, Google i Adobe. Posedovanjem Oracle MySQL sertifikata potvrđujete da ste u potpunosti obučeni za upotrebu dostupnih MySQL alata i kreiranje aplikacija koje koriste MySQL.

Dostupni Oracle MySQL sertifikati:

  • Oracle Certified Professional, MySQL 8.0 Database Developer
  • Oracle Certified Professional, MySQL 8.0 Database Administrator

Više o Oracle MySQL sertifikaciji možete saznati na zvaničnom Oracle sajtu.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se