Saradnja sa IT kompanijama

ITAcademy kao odgovorna obrazovna ustanova prepoznaje sve izazove sa kojima se susreću mladi stručnjaci koji nakon školovanja stupaju na tržište rada. Zato mogućnost daljeg usavršavanja svojih polaznika kroz praktičan rad u IT kompanijama predstavlja jedan od temelja misije ITAcademy.

Kroz partnerstvo sa renomiranim subjektima u oblasti informacionih tehnologija koje stavlja akcenat na omogućavanje sticanja radnog iskustva polaznicima ITAcademy umnogome se povećavaju šanse za brzo zaposlenje.

Nakon završenog školovanja na ITAcademy polaznici imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu.

ITAcademy, kroz Centar za razvoj karijere (CCD), na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija. U mnogim od njih polaznici su već ostvarili radnu praksu i stvorili sebi mogućnost za otpočinjanje perspektivne i profitabilne karijere.

Neke od kompanija sa kojima ITAcademy ima potpisan memorandum o održavanju prakse:

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se