Nadogradite svoje veštine na besplatnim seminarima

Želimo da vam pomognemo da razvijete praktične veštine i usvojite znanja iskusnih profesionalaca koja će vam omogućiti da uspešno radite posao koji volite, na poziciji koja garantuje napredak i dobru zaradu.

Zato se na ITAcademy, u organizaciji LINK Centra za razvoj karijere, nekoliko puta mesečno održavaju besplatni seminari na kojima govore najveći stručnjaci iz oblasti nadogradnje ličnih i profesionalnih veština, biznisa i IT-ja.

Oni će vam kroz zanimljive primere iz prakse preneti znanja koja će vam pomoći u poslovnom svetu i dati vam proverene savete za uspeh u karijeri.

Šta dobijate na seminarima?

Seminari su jedinstvena prilika da usvojite praktična znanja kroz neposrednu komunikaciju sa stručnjacima iz različitih oblasti. Lični uspesi predavača garantuju da je svako predavanje izuzetno korisno i da su seminari zasnovani na odličnim primerima i praktičnim rešenjima za izazove koji se pojavljuju u praksi.

Prisustovanjem seminarima unapredićete, između ostalog, svoje komunikacione veštine, proširiti ranije stečena znanja i biti u toku sa savremenim trendovima. Steći ćete sveobuhvatno znanje iz oblasti kojima se profesionalno bavite i obezbediti sebi napredak u karijeri.

Ko su predavači?

Predavači na seminarima su dokazani stručnjaci u svojim oblastima iza kojih stoje brojni uspesi. Reč je o ekspertima koji iza sebe imaju ogromno iskustvo koje žele da prenesu vama kako biste sa uspehom savladali svaku prepreku u karijeri i životu. Oni svojim uspešnim karijerama garantuju da će vam znanja koja prenose biti od izuzetne koristi u poslu kojim se bavite. 

Kada se održavaju seminari?

Kako je reč o veoma korisnim predavanjima koja mogu višestruko da pomognu, seminare održavamo više puta mesečno, subotom. Redovno posećujte ovu stranicu kako ne biste propustili neko od budućih predavanja. Napominjemo i da je broj mesta za prisustvovanje seminarima ograničen, tako da je neophodno da se na vreme prijavite za seminare koji su vam interesantni.

Seminari:

JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

Seminar javni nastup

Savladavanjem osnovnih pravila javnog nastupa pomoći ćete sebi u poslovnoj komunikaciji, ali i u svakodnevnoj interakciji sa ljudima.

Iskoristite priliku i u subotu, 27. maja, od 11 časova, usavršite svoje govorničke veštine na besplatnom seminaru „Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.

Pročitajte više o seminaru "JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština" na ovoj strani.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde