Besplatni seminari na ITAcademy – Nadogradite svoje lične i profesionalne veštine

Želimo da vam pomognemo da razvijete praktične veštine i usvojite znanja iskusnih profesionalaca koja će vam omogućiti da uspešno radite posao koji volite, na poziciji koja garantuje napredak i dobru zaradu.

Zato se na ITAcademy, u organizaciji LINK Centra za razvoj karijere, nekoliko puta mesečno održavaju besplatni seminari na kojima govore najveći stručnjaci iz oblasti nadogradnje ličnih i profesionalnih veština, biznisa i IT-ja.

Oni će vam kroz zanimljive primere iz prakse preneti znanja koja će vam pomoći u poslovnom svetu i dati vam proverene savete za uspeh u karijeri.

Šta dobijate na seminarima?

Ovi biznis i IT seminari su jedinstvena prilika da usvojite praktična znanja kroz neposrednu komunikaciju sa stručnjacima iz različitih oblasti. Lični uspesi predavača garantuju da je svako predavanje izuzetno korisno i da su seminari zasnovani na odličnim primerima i praktičnim rešenjima za izazove koji se pojavljuju u praksi.

Prisustovanjem seminarima unapredićete, između ostalog, svoje komunikacione veštine, proširiti ranije stečena znanja i biti u toku sa savremenim trendovima. Steći ćete sveobuhvatno znanje iz oblasti kojima se profesionalno bavite i obezbediti sebi napredak u poslovnoj karijeri.

I svoj CV možete unaprediti navođenjem učestvovanja na ovakvim seminarima. Ukoliko nemate radno iskustvo, ovom delu svog CV-ja treba da posvetite više pažnje.

Ko su predavači?

Predavači na seminarima su dokazani stručnjaci u svojim oblastima iza kojih stoje brojni uspesi. Reč je o ekspertima koji iza sebe imaju ogromno lično i poslovno iskustvo koje žele da prenesu vama kako biste sa uspehom savladali svaku prepreku u karijeri i životu. Oni svojim uspešnim karijerama garantuju da će vam znanja koja prenose biti od izuzetne koristi u poslu kojim se bavite. 

Kada se održavaju seminari?

Kako je reč o veoma korisnim predavanjima koja mogu višestruko da pomognu, seminare održavamo više puta mesečno, subotom. Redovno posećujte ovu stranicu kako ne biste propustili neko od budućih predavanja. Napominjemo i da je broj mesta za prisustvovanje seminarima ograničen, tako da je neophodno da se na vreme prijavite za seminare koji su vam interesantni.

Besplatni seminari:

Besplatan seminar: „Kako postati dobar copywriter”

seminar kako postati copywriter

Besplatan seminar „Kako postati dobar copywriter” održan je 20. juna 2020. godine. Ivana Živanić objašnjavala je kako da kreirate kvalitetan sadržaj i skrenete pažnju na neki proizvod.

Pročitajte više o seminaru „Kako postati dobar copywriter”

Besplatan seminar: „Komunikacijski bonton u praksi”

komunikacijski bonton u praksi besplatan seminar

Besplatan seminar „Komunikacijski bonton u praksi” održan je 7. marta 2020. godine. Andrea Čontoš objašnjavala je kako pravilno da komunicirate i izražavate svoje namere, stavove i emocije.

Pročitajte više o seminaru „Komunikacijski bonton u praksi”

Besplatan seminar: „Sadržaj brendova na društvenim mrežama”

Informacije o vremenu i mestu održavanja seminara Sadržaj brendova na društvenim mrežama

Besplatan seminar „Sadržaj brendova na društvenim mrežama” održan je 8. februara 2020. godine. Milan Grujić je pričao o načinu koji vodi do uspešnog brendiranja na društvenim mrežama. 

Pročitajte više o seminaru „Sadržaj brendova na društvenim mrežama”

Besplatan seminar: „Kako iskoristiti potencijale Linkedin mreže”

Informacije o vremenu i mestu održavanja seminara Kako iskoristiti potencijale Linkedin mrežeBesplatan seminar „Kako iskoristiti potencijale Linkedin mreže” održan je 25. januara 2020. godine. Janja Jovanović pričala je o opcijama koje imate na raspolaganju na LinkedIn mreži, a sve u cilju da unapredite svoj profil kako bi se bolje prikazivao potencijalom poslodavcu.

Pročitajte više o seminaru „Kako iskoristiti potencijale Linkedin mreže”.

Besplatni seminari: „Efektivnim liderstvom na putu ka uspešnoj organizaciji” i „4 ključna elementa za kreiranje uspešnih događaja”

ITA seminari „Efektivnim liderstvom na putu ka uspešnoj organizaciji” i „4 ključna elementa za kreiranje uspešnih događaja”Besplatni seminari „Efektivnim liderstvom na putu ka uspešnoj organizaciji” i „4 ključna elementa za kreiranje uspešnih događaja” održani su 14. septembra 2019. godine. Vuk Mirčetić je pričao o tome kako lider ostvaruje uticaj na grupu, a Boris Kolaković o tome kako se kreira uspešan događaj.

Pročitajte više o seminarima „Efektivnim liderstvom na putu ka uspešnoj organizaciji” i „4 ključna elementa za kreiranje uspešnih događaja”

Besplatan seminar – „Komunikacija sa novinarima i medijima – novinarsko pisanje, tehnike i metode"

ITA seminar kako da se brendirate na društvenim mrežamaBesplatan seminar „Komunikacija sa novinarima i medijima - novinarsko pisanje, tehnike i metode” održan je u subotu, 15. septembra 2018. godine. Predavač Darko Tadić je prisutnima ispričao kako funkcionišu mediji i otkrio na koji način treba komunicirati sa novinarima.

Pročitajte više o seminaru „Komunikacija sa novinarima i medijima – novinarsko pisanje, tehnike i metode".

Besplatan seminar – „Balans privatnog i poslovnog života i zdravo okruženje"

ITA seminar kako da se brendirate na društvenim mrežamaBesplatan seminar „Balans privatnog i poslovnog života i zdravo okruženje” održan je u subotu, 18. avgusta 2018. godine. Predavač Natalija Radivojević Banović koja ima desetogodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa i razvoja potencijala zaposlenih podelila je sa prisutnima kako se osnažuje ljudski potencijal.

Pročitajte više o seminaru „Balans privatnog i poslovnog života i zdravo okruženje".

Besplatan seminar – „Kreativni izvor zarade - kroz 3D modelovanje"

ITA seminar kako da se brendirate na društvenim mrežamaBesplatan seminar „Kreativni izvor zarade - kroz 3D modelovanje” održan je u subotu, 23. juna 2018. godine. Predavač Marko Kovačević koji iza sebe ima iskustvo u oblasti CAD-a i 3D modelinga u raznim poljima industrije preneo je svoje znanje iz ovih oblasti i motivisao druge koje zanima ovaj posao.

Pročitajte više o seminaru „Kreativni izvor zarade - kroz 3D modelovanje".

Besplatan seminar – „Šta je CRM softver"

ITA seminar kako da se brendirate na društvenim mrežamaBesplatan seminar „Šta je CRM softver” održan je u subotu, 28. aprila 2018. godine. Predavač Miloš Živanović podelio je svoja iskustva stečena tokom devet godina rada u IT industriji i pokazao kako da se upotrebom novih IT tehnologija ostvari prednost nad konkurencijom.

Pročitajte više o seminaru „Šta je CRM softver".

Besplatan seminar – „Kako se brendirati na društvenim mrežama"

ITA seminar kako da se brendirate na društvenim mrežamaBesplatan seminar „Kako se brendirati na društvenim mrežama” održan je u subotu, 24. marta 2018. godine. Predavač Nikola Vuković podelio je svoja iskustva stečena tokom karijere dugog rada u sferi reklamiranja na društvenim mrežama.

Pročitajte više o seminaru „Kako se brendirati na društvenim mrežama”.

Besplatan seminar – „Lepo mi je u svojoj koži"

Seminar na ITA Lepo mi je u svojoj kožiBesplatan seminar „Lepo mi je u svojoj koži” održan je u subotu, 3. februara 2018. godine. Predavač Milica Stojiljković podelila je svoja iskustva stečena tokom karijere i treninga i pokazala kako otkriti svoj identitet ali i potrebe i potencijale.

Počitajte više o seminaru „Lepo mi je u svojoj koži”.

Besplatan seminar – „Mind game"

Mind game seminar ITABesplatan seminar „Mind game” održan je u subotu, 2. decembra 2017. godine. Predavač Bojan Mihajlović je podelio svoja iskustva sa treninga i predavanja i pokazao kako da veštim trikovima manipulacije u poslovnom svetu dobijete ono što želite.

Pročitajte više o seminaru „Mind game”.

Besplatan seminar – „Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu"

Besplatan seminar komunikacija u poslovnom svetuBesplatan seminar „Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu” održan je u subotu, 17. novembra 2017. godine. Predavač Mirjana Kokerić je podelila svoja iskustva sa treninga i edukativnih kurseva i pokazala kako da komunikacijom u poslovnom svetu dobijete ono što želite.

Pročitajte više o seminaru „Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu”.

Besplatan seminar – Komunikacijom do uspeha"

besplatan seminar CCD

Besplatan seminar „Komunikacijom do uspeha” održan je u subotu, 28. oktobra 2017. godine. Predavač Boris Teodosijević je približio koliko edukacija iz oblasti komunikacionih veština može da vam pomogne kako u poslu i odnosu sa kolegama, tako i u životu.

Pročitajte više o seminaru „Komunikacijom do uspeha”.

Korporativno lobiranje – win-win strategija

Besplatni seminari: Korporativno lobiranje – win-win strategija

Besplatan seminar „Korporativno lobiranje – win-win strategija” održan je 16. septembra 2017. godine. Na njemu smo saznali kako treba isplanirati, projektovati i voditi lobističku kampanju i kako da bez greške procenimo rezultate njene uspešnosti. Bilo je reči o tome kako najbolje definisati komunikacijske strategije prema svim ciljnim javnostima i kako da rezultati win-win lobiranja budu vidljivi.

Pročitajte više o seminaru „Korporativno lobiranje – win-win strategija”.

Trik-pitanja na intervjuima za posao – istine i zablude

Besplatni seminari: „Trik-pitanja na intervjuima za posao – istine i zablude”

Besplatan seminar „Trik-pitanja na intervjuima za posao – istine i zablude” održan je 16. septembra 2017. godine. Predavač Neda Mirković, osnivač i direktor agencije SINAPSA, koja je specijalizovana za pružanje usluga kompanijama u razvoju HR sistema govorila je o najčešćim problemima koji mogu da zadese intervjuere u procesu selekcije.

Pročitajte više o seminaru „Trik-pitanja na intervjuima za posao – istine i zablude”.

Kako da komunicirate u uspešnom timu?

Besplatni seminari: Kako da komunicirate u uspešnom timu?

U subotu, 9. septembra 2017. godine, održan je besplatan seminar „Kako da komunicirate u uspešnom timu?”. Na seminaru ste saznali koje su glavne poteškoće za dobro funkcionisanje tima i na koji način prevazići ove prepreke i stvoriti bolju komunikaciju. Predavač Miodrag Kostić – sertifikovani menadžment konsultant i konsultant na najvećim inovacionim EU projektima u Srbiji govorio je i o tome kako u praksi obezbediti uspešniji rad tima.

Pročitajte više o seminaru „Kako da komunicirate u uspešnom timu?”.

Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

Besplatni seminari: Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

27. maja 2017. godine u prostorijama kompanije LINK group održan je besplatan seminar „Javni nastup – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”. Savladavanjem osnovnih pravila javnog nastupa pomoći ćete sebi u poslovnoj komunikaciji, ali i u svakodnevnoj interakciji sa ljudima, a na ovom seminaru mogli ste da saznate kako da vaša priča bude interesantna i dinamična i kako da se suočite sa tremom i iskoristite je pri javnom nastupu.

Pročitajte više o seminaru „JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se