Besplatan seminar na ITA lepo mi je u svojoj koži

Besplatan seminar: Lepo mi je u svojoj koži

U vreme kada društvo i sistem nameću razna očekivanja koja morate ispuniti da biste bili priznati od pojedinaca, porodice i na poslovnom nivou nije lako izboriti se sa pritiskom. Upravo nas to, kao i tenzija koju donosi strah od neispunjenih očekivanja, dovodi do ličnog nezadovoljstva, neispunjenosti i neprihvatanja sebe. Da bismo izbegli ovakav sled događaja, odlučili smo da organizujemo seminar na kom ćete razgovarati o pronalaženju svog identiteta i učenju da se na najbolji način izrazite, da prihvatite i ispoljite svoju ličnost, ali i da izbalansirate svakodnevne obaveze, i tako preduhitrite eventualni stres koji bi nastao kao posledica neispunjenja ovih obaveza. Saznaćete kako da pronađete put do ličnog i profesionalnog razvijanja, ali i trikove i metode kako da na najlakši način prevaziđete prepreke i savladate stres. Znanja koja steknete na seminaru pomoći će vam da bolje razumete druge u komunikaciji, ali i da se osećate dobro u svojoj koži.

Na seminaru ćete saznati:

  • kako da prihvatite sebe i da se osećate dobro u svojoj koži,
  • tehnike koje će vam pomoći da se osećate dobro među ljudima oko sebe

i još mnogo toga.

Predavač: Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je”, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije

Sa iskustvom koje je sticala tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, a koje je od primarnog značaja prilikom osmišljavanja programa koji su namenjeni deci, omladini i odraslima, Milica uspešno sprovodi edukaciju. Preko 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala i 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja potvrđuju njenu stručnost i zaslužni su za veliku posećenost njenih predavanja. Svoju aktivnost usmerila je na proširivanje ovog projekta, te je danas uspešna autorka programa „Lepo mi je”, gde učesnici uče kako da razviju svoju ličnost, ali i izađu na kraj s problemima. Osim toga, svoj rad je posvetila i povezivanju ove teme sa raznim sferama života, što je uslovilo rađanje još dva programa: „Lepo mi je jer to želim” i „Kulturan svet”.

Ko može da se prijavi

Obezbedite na vreme mesto na ovom seminaru i iskoristite jedinstvenu priliku da čujete besplatne savete i da unapredite svoja znanja i veštine. Požurite da se prijavite, jer je broj mesta ograničen! Za lično prisustvovanje potrebno je da se prijavite do petka, 2. februara, do 11 časova.

Seminar možete pratiti i online, putem Live Streama.

Gde i kada

Seminar se održava u prostorijama kompanije LINK group u Zemunu.
Mesto: ITAcademy, Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd
Datum i vreme: 3. 2. 2018, 11 časova

Pozivamo vas da pročitate zanimljive tekstove iz sfere poslovanja.