Information Technology Specialist sertifikacija

Information Technology Specialist program sertifikacije omogućava stručnjacima iz različitih IT oblasti da svoja znanja i veštine dokumentuju visoko cenjenim dokumentom koji izdaju svetski lideri među test centrima – Certiport i Pearson VUE.

Na smeru AI & Python Development na ITAcademy pripremićete se za sticanje IT Specialist Python sertifikata.

Information Technology Specialist sertifikat

Ovaj svetski priznat sertifikat veoma je cenjen kod poslodavaca, a predstavljaće potvrdu širokog spektra vaših sposobnosti – od prepoznavanja i pisanja Python koda do otklanjanja bagova.

Information Technology Specialist - Certiport IT Specialist PythonPored toga što će ovo biti vaša garancija da ste spemni za samostalan rad, ubrzaće i vaš proces pronalaska odlično plaćenog posla u ovoj oblasti. I ne samo to, uz Information Technology Specialist sertifikat postaćete i ponosni vlasnik digitalne značke, koja će biti vaš lični kredibilitet i koja će vam omogućiti da se predstavite poslodavcima u online svetu.

Dodatni bonus ovog bedža je to što sadrži sve poverljive i za poslodavce bitne podatke koji govore šta ste uradili, ko je to potvrdio i zašto je to važno.

Inače, ovaj sertifikat je odlična potvrda vaših tehničkih veština koje poslodavci veoma traže. Na taj način stvorićete još šire mogućnosti zaposlenja u tehničkoj industriji i IT svetu uopšte.

Ono po čemu se način na koji se stiče IT Specialist sertifikat izdvaja jeste da se polaganje organizuje online, tako da vam je potreban samo pristup internetu i, naravno, dobra priprema koju ćete dobiti u toku školovanja na ITAcademy. Više o načinu polaganja za ovaj sertifikat saznajte na ovom linku, a u nastavku pogledajte najbitnije oblasti koje pokriva ispit za ovu prestižnu sertifikaciju:

1. Operations using Data Types and Operators
2. Flow Control with Decisions and Loops
3. Input and Output Operations
4. Code Documentation and Structure
5. Troubleshooting and Error Handling
6. Operations using Modules and Tools

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se