Python Institute sertifikacija

Python Institute osnovala je organizacija Open Education and Development Group (OpenEDG) sa ciljem da pruži podršku novim generacijama Python programera i obezbedi im najmoćniju potvrdu veština – visoko cenjenu sertifikaciju.

Python Institute je posvećen razvoju nezavisnog globalnog standarda za sertifikaciju u oblasti Python programiranja, koji omogućava programerima, softver developerima i IT stručnjacima širom sveta da objektivno procene i verifikuju svoje veštine programiranja i dobiju priznanje za svoju stručnost.

Python Institute logo

Na programu AI & Python Development na ITAcademy steći ćete profesionalne veštine za dobijanje Python Institute sertifikata, i to na dva nivoa. Svaki od ovih nivoa sertifikacije je visoko cenjen među poslodavcima i omogućava vam da posedujete dokumentovano priznanje svoje stručnosti.

Python Institute sertifikacija Certified Entry-Level Python ProgrammerPCEP – Certified Entry-Level Python Programmer

Entry-Level nivo sertifikacije će biti jedinstveni dokaz poslodavcima da ste upoznati sa univerzalnim konceptima računarskog programiranja, poput tipova podataka, kontejnera, funkcija, uslova, petlji, kao i sintakse, semantike i okruženja Python programskog jezika.

Python Institute sertifikacija Certified Associate in Python ProgrammingPCAP – Certified Associate in Python Programming

Sa druge strane, Associate sertifikacija će predstavljati vašu stručnost na nešto višem nivou – od poznavanja opštih koncepata računarskog programiranja do tehnika kodiranja i objektno orijentisanog programiranja.

PCEP (Entry-Level) sertifikat nije preduslov za dobijanje PCAP (Associate) ili PCPP (Professional) sertifikata. Svi sertifikati koje dodeljuje OpenEDG Python Institute važe doživotno i ne moraju se obnavljati.

Sasvim sigurno, Python Institute sertifikacija ubrzaće vaš put do odlično plaćenog posla Python programera.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se