Školovanje za it stručnjake - od početnika do profesionalca

Školovanje na ITAcademy je namenjeno kako apsolutnim početnicima, tako i iskusnijim korisnicima informacionih tehnologija. Bez obzira na stepen predznanja, godinu dana je optimalno vreme da naučite sve što vam je potrebno kako biste postali IT stručnjak. Čak i ako krenete „od nule”.

Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja potreban za upis i da nema prijemnog ispita. Potrebno je samo da se prijavite na vreme i odlučite se za program koji želite da pohađate.

Sertifikat ITAcademy biće najbolji dokaz vaših kompetencija prilikom konkurisanja za posao, a pored toga, bićete u prilici da steknete i Cambridge, Microsoft, Adobe, Linux, Autodesk i brojne druge međunarodno priznate sertifikate.

Za IT vam nisu potrebna nikakva predznanja

Pored toga što je IT izuzetno perspektivna oblast koja nudi zaista veliki broj dinamičnih i dobro plaćenih poslova, dobra vest je da vam nisu potrebna posebna predznanja o kompjuterima kako biste postali stručnjak za IT.

Za usvajanje vrednih i primenjivih veština i znanja iz ove oblasti nije vam potrebno više od 12 meseci školovanja. Posvećeni predavači, napredni programi i bogata oprema, kao i Arhitektura saznanja, specijalni metod za brzo i kvalitetno učenje, učiniće da vrlo brzo pređete put „from zero to hero”. Jedinstven pristup koji se primenjuje na ITAcademy pomoći će vam da kroz samo nekoliko časova steknete osnovna znanja iz oblasti za koju ste se opredelili. Kada se upoznate sa tim znanjima i pojmovima, lakše i brže ćete usvajati kompleksnije stvari sa kojima ćete se susretati tokom školovanja i koje su vam neophodne da postanete IT stručnjak.

it stručnjak

Promeniti karijeru je lako – pitajte naše uspešne polaznike

Promena karijere danas je mnogo jednostavnija, a IT je savršen izbor za dobro plaćenu karijeru koja će vas profesionalno ispunjavati. Mnogi polaznici ITAcademy uspešno su završili svoje školovanje iako su dolazili iz potpuno drugačijih oblasti od IT-ja i sada su traženi stručnjaci koji rade posao koji vole i dobro zarađuju.

Jedna od polaznika koji su zakoračili u svet modernih tehnologija bez prethodnog iskustva jeste Elena Dragićević, uspešan veb-dizajner iz Beograda. Elena je završila turističku školu i ubrzo je shvatila da to ne odgovara njenim profesionalnim ambicijama, pa je rešila da potraži nešto drugo:

  • Nisam imala previše izbora sa svojom školom i morala sam da potražim nešto bolje. Upravo u to vreme čula sam kako IT pruža velike mogućnosti zaposlenja i mnogo interesantnih zanimanja i odlučila sam da istražim ima li tu mesta i za mene. Tako je sve počelo.

Kako je Elena oduvek bila kreativac, a interesovalo ju je i programiranje, logičan izbor bio je veb-dizajn.

Iako majka dvoje dece, Elena je uspela da nađe vreme za školovanje i druge obaveze:

  • U početku sam se bojala kako ću uskladiti obaveze kod kuće sa predavanjima. Ipak, platforma za učenje na daljinu dala mi je priliku da, kada uspavam decu i završim sve po kući, na miru pogledam predavanja i rešavam zadatke. Profesori su uvek bili tu da mi pomognu i izađu u susret, a šansa da budem deo veb-dizajn tima i učestvujem u zahtevnim projektima još tokom školovanja donela mi je znanja koja mogu da se steknu samo radom u kompaniji i ulila mi samopouzdanje da ću uspeti.

Elena je sada uspešan veb-dizajner u poznatoj međunarodnoj kompaniji i planira da upiše PHP programiranje na ITAcademy kako bi postala kompletan developer. Međutim, Elena nije jedina. Mnogi polaznici ITAcademy koji su završili neki od programa na ovoj instituciji sada rade kao uspešni IT stručnjaci u domaćim i svetskim kompanijama. Pročitajte priče o njihovim uspesima.

ITAcademy je odlično mesto da usavršite već postojeća znanja

Ukoliko već posedujete određena znanja iz IT oblasti, školovanje će za vas biti lakše. Bez obzira na to da li ste ta znanja stekli samostalno ili učenjem na nekom od fakulteta, na ITAcademy nadogradićete postojeća znanja i pretvoriti ih u primenjive i profitabilne veštine. Mnogi uspešni polaznici izabrali su ITAcademy kako bi proširili i produbili znanja koja su samostalno stekli ili kako bi se dodatno usavršili i specijalizovali nakon završenih fakulteta. Jedan od njih je i Željko Drobnjak, koji se odlučio da, umesto doktorskih studija, upiše ITAcademy:

  • Oduvek sam želeo da se bavim programiranjem. U leto prošle godine opredelio sam se za studiranje na ITAcademy posle dužeg razmišljanja. Prethodno sam se detaljno informisao putem interneta, ali i kod svojih prijatelja i poznanika. U isto vreme odobren mi je i upis na doktorske studije Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Smatrajući da ću sa završenom ITAcademy imati šanse da brže dobijem stalno zaposlenje, odustao sam od doktorskih studija.

Konkretni projekti najbrži put do IT stručnjaka

Bez obzira na to da li su bili apsolutni početnici ili su imali određeno iskustvo, svi naši polaznici ističu da su na ITAcademy stekli konkretna i naplativa znanja koja su im omogućila da postanu IT stručnjaci.

Jedna od glavnih prednosti nastave na ITAcademy, po njihovim rečima, jesu konkretni projekti na kojima mogu da rade u realnim uslovima, na stvarnim izazovima i u saradnji sa iskusnim kolegama. Ovi zadaci predstavljaju dragoceno radno iskustvo pomoću koga polaznici najbrže sazrevaju u tražene IT stručnjake.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se